Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Interesantan prilog sa engleske televizije iz 1983. godine gde Pižon na pitanja odgovara "sliškovićevim" engleskim ... Građom i fudbalskom senzualnošću Modrić umnogome  podseća na Petrovića, a u ovom intervjuu se može provaliti koliko Luka čak i likom podseća na mladog Žonpija ...  

Edited by stoka

• Replies 6.4k
  • Views 514.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

:D

On 1/25/2018 at 9:48 PM, goofs said:

Hari Kjuel je u Lidsu bio vunderkind, posle kad je otisao u Liverpul je propo.
Jimmy Floyd je najveca guzica premijer lige. A bila je ona neka prica da je Radebe jedini gol u karijer, u tipa 450 utakmica, dao Partizanu u kupu UEFA

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije priča već živa istina. :) Ja ga gotivio sa managera, klasika, kao uostalom i ceo taj tim. Jedan od najvećih uspeha u cmapionship manageru mi je bila titula u prvoj sezoni sa tim timom :)

5 hours ago, stoka said:

Interesantan prilog sa engleske televizije iz 1983. godine gde Pižon na pitanja odgovara "sliškovićevim" engleskim ... Građom i fudbalskom senzualnošću Modrić umnogome  podseća na Petrovića, a u ovom intervjuu se može provaliti koliko Luka čak i likom podseća na mladog Žonpija ...  

Био је један и чланак у Гардијану или Индипенденту о томе колико је Пижон био испред времена за Енглеску и колико има сличности са Модрићем.

:laugh:

Jako! :D

• 2 weeks later...

Prava prvenstvena:

27867513_1585595534808815_90188330165456

Edited by Nesh

Koliko je crvenih potrebno da bi se ponistio mec? (zar nije 5 na jednoj strani? :huh:)

22 minutes ago, John Coltrane said:

Koliko je crvenih potrebno da bi se ponistio mec? (zar nije 5 na jednoj strani? :huh:)

Rezervisti su dobijali... Uslov je da ima 8 igrača u polju, ako se ne varam...

Mislim da je to pravilo promenjeno pre par godina, pa sad valjda moze da se igra i sa 6 igraca. Znace bolje Adasevic ili neki drugi iskudija™

Ako dobro razumem livescore :D, sudija je prekinuo utakmicu posle petog crvenog domace ekipe (u gostujucoj su dvojica sa klupe dobili)?

Moguće, ja sam odgledao snimak, ali nisam skontao...

Inače, 5. za domaće da uđe u anale ljudske gluposti...

evidentno je da je covek samo zeleo da dobije drugi zuti i da se utakmica prekine.