Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted (edited)

Interesantan prilog sa engleske televizije iz 1983. godine gde Pižon na pitanja odgovara "sliškovićevim" engleskim ... Građom i fudbalskom senzualnošću Modrić umnogome  podseća na Petrovića, a u ovom intervjuu se može provaliti koliko Luka čak i likom podseća na mladog Žonpija ...  

Edited by stoka
Posted
On 1/25/2018 at 9:48 PM, goofs said:

Hari Kjuel je u Lidsu bio vunderkind, posle kad je otisao u Liverpul je propo.
Jimmy Floyd je najveca guzica premijer lige. A bila je ona neka prica da je Radebe jedini gol u karijer, u tipa 450 utakmica, dao Partizanu u kupu UEFA

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije priča već živa istina. :) Ja ga gotivio sa managera, klasika, kao uostalom i ceo taj tim. Jedan od najvećih uspeha u cmapionship manageru mi je bila titula u prvoj sezoni sa tim timom :)

Posted
5 hours ago, stoka said:

Interesantan prilog sa engleske televizije iz 1983. godine gde Pižon na pitanja odgovara "sliškovićevim" engleskim ... Građom i fudbalskom senzualnošću Modrić umnogome  podseća na Petrovića, a u ovom intervjuu se može provaliti koliko Luka čak i likom podseća na mladog Žonpija ...  

Био је један и чланак у Гардијану или Индипенденту о томе колико је Пижон био испред времена за Енглеску и колико има сличности са Модрићем.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Prava prvenstvena:

27867513_1585595534808815_90188330165456

Edited by Nesh
Posted

Koliko je crvenih potrebno da bi se ponistio mec? (zar nije 5 na jednoj strani? :huh:)

Posted
22 minutes ago, John Coltrane said:

Koliko je crvenih potrebno da bi se ponistio mec? (zar nije 5 na jednoj strani? :huh:)

Rezervisti su dobijali... Uslov je da ima 8 igrača u polju, ako se ne varam...

Posted

Mislim da je to pravilo promenjeno pre par godina, pa sad valjda moze da se igra i sa 6 igraca. Znace bolje Adasevic ili neki drugi iskudija™

Posted

Ako dobro razumem livescore :D, sudija je prekinuo utakmicu posle petog crvenog domace ekipe (u gostujucoj su dvojica sa klupe dobili)?

Posted

Moguće, ja sam odgledao snimak, ali nisam skontao...

Inače, 5. za domaće da uđe u anale ljudske gluposti...

Posted

evidentno je da je covek samo zeleo da dobije drugi zuti i da se utakmica prekine.