Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Interesantan prilog sa engleske televizije iz 1983. godine gde Pižon na pitanja odgovara "sliškovićevim" engleskim ... Građom i fudbalskom senzualnošću Modrić umnogome  podseća na Petrovića, a u ovom intervjuu se može provaliti koliko Luka čak i likom podseća na mladog Žonpija ...  

Edited by stoka

:D

On 1/25/2018 at 9:48 PM, goofs said:

Hari Kjuel je u Lidsu bio vunderkind, posle kad je otisao u Liverpul je propo.
Jimmy Floyd je najveca guzica premijer lige. A bila je ona neka prica da je Radebe jedini gol u karijer, u tipa 450 utakmica, dao Partizanu u kupu UEFA

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije priča već živa istina. :) Ja ga gotivio sa managera, klasika, kao uostalom i ceo taj tim. Jedan od najvećih uspeha u cmapionship manageru mi je bila titula u prvoj sezoni sa tim timom :)

5 hours ago, stoka said:

Interesantan prilog sa engleske televizije iz 1983. godine gde Pižon na pitanja odgovara "sliškovićevim" engleskim ... Građom i fudbalskom senzualnošću Modrić umnogome  podseća na Petrovića, a u ovom intervjuu se može provaliti koliko Luka čak i likom podseća na mladog Žonpija ...  

Био је један и чланак у Гардијану или Индипенденту о томе колико је Пижон био испред времена за Енглеску и колико има сличности са Модрићем.

:laugh:

Jako! :D

• 2 weeks later...

Prava prvenstvena:

27867513_1585595534808815_90188330165456

Edited by Nesh

Koliko je crvenih potrebno da bi se ponistio mec? (zar nije 5 na jednoj strani? :huh:)

22 minutes ago, John Coltrane said:

Koliko je crvenih potrebno da bi se ponistio mec? (zar nije 5 na jednoj strani? :huh:)

Rezervisti su dobijali... Uslov je da ima 8 igrača u polju, ako se ne varam...

Mislim da je to pravilo promenjeno pre par godina, pa sad valjda moze da se igra i sa 6 igraca. Znace bolje Adasevic ili neki drugi iskudija™

Ako dobro razumem livescore :D, sudija je prekinuo utakmicu posle petog crvenog domace ekipe (u gostujucoj su dvojica sa klupe dobili)?

Moguće, ja sam odgledao snimak, ali nisam skontao...

Inače, 5. za domaće da uđe u anale ljudske gluposti...

evidentno je da je covek samo zeleo da dobije drugi zuti i da se utakmica prekine.