January 24, 20187 yr 1 hour ago, copkillah said: što neko reče, kao da su ušli u PL i Konami im je smišljao grb za novi PES jer nemaju licencu Ali bukvalno.
January 25, 20187 yr izgleda da su u boardu leedsa odlicili da nece biti nista od novog grba, za sada ;D
January 25, 20187 yr Ne znam zasto, meni je to jedini engleski klub koji mi je iole simpatican.Meni najdraži engleski klub (mada realno ne pratim previše zadnjih nekoliko godina) Mada kapiram i zašto ih ljudi ne vole. Ja ih zavolio zbog Jeboe i Brolina (koji se i nije bas nadigrao tamo, mislim)
January 25, 20187 yr Gomila kostolomaca ona ekipa: Martin, Keli, Radebe, Vudgejt, Ferdinand, Mateo, Deni Mils, Hart, Bake, Bojer, Kjuel, Smit, Viduka, Haselbajnk, Robi Kin, Bridzis, itd... Ne mogu vise da se setim da li su bas svi igrali u isto vreme, ali su meni bili antipaticni do jaja u to doba.
January 25, 20187 yr Hari Kjuel je u Lidsu bio vunderkind, posle kad je otisao u Liverpul je propo. Jimmy Floyd je najveca guzica premijer lige. A bila je ona neka prica da je Radebe jedini gol u karijer, u tipa 450 utakmica, dao Partizanu u kupu UEFASent from my iPhone using Tapatalk