duda Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Ne znam, pitam. Neko ju je doveo, zeleno-levi možda ?
Filozof manijak Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Nemam pojma, al vrlo interesantan potez.
Zeleni zub Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 možda je dovela mafijaška država da bi se pročulo za rude, što je veća frka i veći hajp, dalje se čuje za rudna bogatstva, a to privuče investitorske belosvetske mufljuze što će ovim našim korleonima da trpaju siću u dzepove dok truju zemlju, vodu i vazduh
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 2 hours ago, dùda said: Ne znam, pitam. Neko ju je doveo, zeleno-levi možda ? nešto mi u glavi a1 1
msv Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Jeste A1, organizovali su neku konferenciju u Silosima 1
Jimmy Kowalski Posted March 15 Posted March 15 Pravo mesto za njega i ekipu. Da ne moraju da se foliraju da su satro protiv Vucica.. 3
Milošica Posted March 15 Posted March 15 49 minutes ago, hefaca said: A Ceca show na NovaS? Ja bih to na RTS, posle drugog dnevnika. 1 1
Popular Post jorma shparga Posted March 15 Popular Post Posted March 15 Jel moze i Kesic s njim, evo dodacemo koliko treba? 5 7 1
Frank Pembleton Posted March 15 Posted March 15 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: Otišli im ovi penzioneri i ostali, pa im se oslobodio budžet...
Misko Posted March 15 Posted March 15 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: Konacno je ovaj seronja i lazni buntovnik i najnaivnijima pokazao pravo lice..a moze i kesica u paketu da povede, sa ona svoja 4 losa klovna i njuzovcima smaracaima, i agree.. Edited March 15 by Misko 1
Recommended Posts