Jump to content
IGNORED

Vece sa Ivanom Ivanovicem

April

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, svashtabezneshto said:

astrog je bio jedan od boljih tviter profila, sjajni dokument vučićevog vremena, sa vrlo malo komentara,

i nimalo želje za zasmejavanjem ili bilo kakvom formom nasilnog humora.  no oterana je, pa je tviter sad prodisao.

meni je ona (ona?) bila super, dokumentarac SNS vremena i botovštine kao takav.

retko je davala komentare, a i tada su bili pristojni i utišani.

ne znam ko je bila, niti mi je jasno šta se dogodilo pa da ode.

ako imaš neke info - molim te prosledi.

Posted

U Srbiji gde se na Tviteru mesecima vodila kampanja da se AstroG autuje i to od Savetnika22 lično i ostatka SNS kerbera, u Srbiji gde taj SNS vrši sve vrste dozvoljenih i nedozvoljenih pritisaka na svakog ko glasno govori protiv vlasti naravno da je prirodno da ljudi imaju potrebu da budu anonimni na Tviteru.

Posted
6 minutes ago, pt 2.0 said:

pustite kumsa, tw seleba. :fantom:

kontraš! glasao je za tim Ivanović, trenutno stanje na semaforu:

tim Ivanović 3%

tim Kesić 97%

na uzorku od 36 glasova

Posted
8 minutes ago, salerokada said:

U Srbiji gde se na Tviteru mesecima vodila kampanja da se AstroG autuje i to od Savetnika22 lično i ostatka SNS kerbera, 

to objašnjava što nemam pojma.

govnar mi je na bloku odavno.

i užasno me je iritiralo što ga ljudi kvotuju i svađaju se sa njim.

tako zarađuje, a treba ga ostaviti bez posla.

inače si u pravu za ceo post.

ako neko nekom preti a anoniman je, lako je da policija nađe ko je i odakle piše.

a za sve ostalo - anonimnost je majka.

Posted (edited)

Upravo. Rekoh već, ime i prezime na društvenim mrežama ima smisla samo ako želiš da te povežu sa rl likom i delom, kao na Fejsbuku zbog prijatelja i porodice, ili na Linkedinu radi karijere. U ostalim slučajevima je nepotrebno ako nisi neka vrsta javne ličnosti i nemaš koristi od toga.

Baš ta anonimnost je ono što čini Tviter kao i forum zanimljivim, teško je komentarisati svakodnevne pojave i dogadjaje ako moraš stajati iza toga likom i delom, meriti svaku reč.

Edited by mraki
Posted

Не контам што је проблем свађати се с неким анонимним, немаш материјала за вријеђање или шта? Као није фер да се зовеш GonzoX946, реци лијепо да си Петар Марковић па да ти псујем мајку и сестру, кажем шта би ти радио жени или кћерци, испрозивам те за посао који радиш и мали број ципела итд.

Posted
6 minutes ago, mraki said:

ako nisi neka vrsta javne ličnosti

pritom za mnoge javne (političke) ličnosti druge osobe - a ne oni lično - pišu na njihovom tw profilu... 

Posted (edited)

Pa da, uostalom nisu samo ličnosti, tu su i razni brendovi.

Edited by mraki
Posted
30 minutes ago, ordi said:

kontraš! glasao je za tim Ivanović, trenutno stanje na semaforu:

tim Ivanović 3%

tim Kesić 97%

na uzorku od 36 glasova

nisam glasovao

:dry:

najbolji metod za tw boravak ima srđan dragojević, blok i mrš u tri pm

Posted

Anonimnost je samo kad ti izlazi komentar bez ikakvog obelezja. Jer se rasprave na kraju svedu na "lik i delo". Sta je rekao anonimus juce, pre mesec ili godinu dana. Uz obavezno pogadjanje sta je anonimus u stvarnom zivotu. 

Ime i prezime, pa da ti znamo majku