Mark Rothko Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nenad Čanak kod Ivana Ivanovića.Neverovatno kako lako nadju zajednički jezik socijaldemokrata i kepec šovinista.Ne vredi,posle 10 minuta gledanja odustajem.Muka.
Zli Gli Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ja ne mogu da preguram ni ono kad stoji i prica kao neke smesne fazone, sa pustenim smehom publike. Dao sam sve od sebe ali jok, ne ide.
Dsnake Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ako neko izazove smak sveta, biće to andrijana čortan kod ivana ivanovića, kojoj je krivo što je interna zajebancija otišla u etar.
renne Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Dotični je kupio Alfa Romeo :isuse:Idem moju Alfu odmah da prodam
Caligula Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 (edited) Meni je on od onih sto su na svadbama, slavama i saranama snalazljivi i razumeju se u sve - potprckuju se familijarno sa dedom, animiraju tashtu, udaraju palacinke deci, kolju prasice i znaju kako se pece rakija/peca riba/ceka jelen u ceki.Ziv covek, vragolan. Pa kad ostari kaze: "eeee, sta sam ja u mladosti radio. Lud sam bio."Ja od takvih bezim cim ih namirisem. Edited May 21, 2011 by CowBoy
Frank Pembleton Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dotični je kupio Alfa Romeo :isuse:Idem moju Alfu odmah da prodamNaravno da nije kupio nego je dobio djulijetu od zastupnika da je seta po gradu i navuce jos nekog da je kupi ;) ;) ;)
Frank Pembleton Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ako neko izazove smak sveta, biće to andrijana čortan kod ivana ivanovića, kojoj je krivo što je interna zajebancija otišla u etar.Koja interna zajebancija?New Now?Sere ko foka, budala je stvarno to rekla vrlo ozbiljno...
Boza_zvani_Pub Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Meni je on od onih sto su na svadbama, slavama i saranama snalazljivi i razumeju se u sve - potprckuju se familijarno sa dedom, animiraju tashtu, udaraju palacinke deci, kolju prasice i znaju kako se pece rakija/peca riba/ceka jelen u ceki.Ziv covek, vragolan. Pa kad ostari kaze: "eeee, sta sam ja u mladosti radio. Lud sam bio."Ja od takvih bezim cim ih namirisem.bravo. mnogo dobar opis. ni ja nikako take ne volim, al' mislim da mi uvek malo krivo sto nisam od tih, al' brzo me prodje cim ih sretnem.
hattori Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ništa manje duhovit nije bio ni njegov gost Nenad Čanak, koji mu je u emisiji rekao: - Ja sam u prednosti u odnosu na tebe. Ja imam kraću nogu, a tebi su kraće obe!
James Marshall Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ček, je li neko propratio njegove rasističke bisere, evo sad gledam reprizu kad mrtav ladan ispali: Ne znam samo šta je Nejtan Džavai radio na Vajt Senzejšnu
hattori Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 a prethodno da nastupi u zikinoj serenici, pa posedi malo kod lee kis, odgovori na neka vazna zivotna pitanja kod sanje marinkovic.mora neki redosled da se ispostuje.
teacher Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 a prethodno da nastupi u zikinoj serenici, pa posedi malo kod lee kis, odgovori na neka vazna zivotna pitanja kod sanje marinkovic.mora neki redosled da se ispostuje.Jasno. Da se zna ko je stariji (i viši).
Recommended Posts