Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

mozda ga startovo, znas onaj montipajton skec kad ga pandur na kraju pita ocemo kod tebe ili kod mene?

cg je to.

Posted

ja to u novom nisam nikad doživela niti znam ikoga ko je ležaljku nakon upotrebe vraćao u početno stanje, nit sam ja zaticala ravne ležaljke osim kad bih je prva tog dana koristila. zato sam u čudu. ko zna kakav pajser radi tu.

koja je plaža u pitanju?
Posted (edited)

ona kod kule, tik ispod stepenica

Edited by ordi
Posted

pa nek ide na drugu onda. ta je idiotska po više osnova

nek ide kod hotela plaža npr.

Posted (edited)

pa gde tamo?mislim na ordi.

ja krenuo na more i neko ovde nevreme i vratia se doma.duvace pol sata i umret cu ispod oblaka.uf

Edited by bradilko
Posted (edited)

ja to u novom nisam nikad doživela niti znam ikoga ko je ležaljku nakon upotrebe vraćao u početno stanje, nit sam ja zaticala ravne ležaljke osim kad bih je prva tog dana koristila. zato sam u čudu. ko zna kakav pajser radi tu.

ni ja to nikad nisam dozivjela (nije da imam potrebu da branim hn, ali stvarno nisam)

mislim, ima tih lezaljkoadministratora idiota, kao sto ima i idiota u opstoj populaciji.

edit, inace na toj se plazi treba kupati u dijelu koji je desno, ka luci

Edited by morgana
Posted

svakako nije više išao na tu plažu, ne zbog zaposlenog već što voli da menja

Posted (edited)

ona kod kule, tik ispod stepenica

U, al' je našao plažu. Tamo se inače izliva kanalizacija, a uskoro će verovatno krenuti i muzika, začnjena reklamama sa čamaca '30 dana, 30 didžejeva'.

edit: jutros u planinarskom domu bilo 11 stepeni, patite.

Edited by Anonymous
Posted (edited)

Podnožje Subre u pola šest ujutru:

hKTutIS.jpg

Ludi jarac pri samom vrhu (pobegao iz sela Kameno i preselio se gore na 1700 metara mnm), ostavio sam mu so da liže:

XqFIMWM.jpg

Našao vrganj u povratku:

BcIHs4l.jpg

5EXBzmE.jpg

Edited by Anonymous
Posted

Gde da gledam sobe/apartmane u HNovom, na netu? Nije potrebno nista luksuzno, obican smestaj za 3-4 osobe na nedelju dana

Sent from my Nexus 4

Posted

realitica.com je ok, veliki izbor ima

Posted (edited)

Jel' Gorbis uopšte postoji? Ja sam se preko njih ovde odomaćio.

@nbg4ever

Trenutno su sve sobe u HN-u (osim moje) prazne, kad bi dolazio?

Edited by Anonymous
Posted

Pa u subotu 9og bi krenuli, a povratak sledecu nedelju popodne ili uvece. Zavisi i da li bi isli do Budve na onaj Sea Dance. Kolima dolazimo, pa bi znacilo da imamo i parking

Sent from my Nexus 4

Posted

Mogu da pitam moju gazdaricu, nije neki lusuz, nema niti erkondišna, niti TV-a, što meni savršeno odgovara, zajednički toaleti, trenutno sam jedini gost. A lako može da se desi da bude potpuno prazno ovde, danas sam ugledao žensku na Belavisti sa golim dupetom, začinjenim celulitom, što mi je nepogrešiv signal da se vraćam nazad u jebeni Beograd.