ToniAdams Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 mozda ga startovo, znas onaj montipajton skec kad ga pandur na kraju pita ocemo kod tebe ili kod mene? cg je to.
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 ja to u novom nisam nikad doživela niti znam ikoga ko je ležaljku nakon upotrebe vraćao u početno stanje, nit sam ja zaticala ravne ležaljke osim kad bih je prva tog dana koristila. zato sam u čudu. ko zna kakav pajser radi tu.koja je plaža u pitanju?
ordi Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 (edited) ona kod kule, tik ispod stepenica Edited June 26, 2016 by ordi
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 pa nek ide na drugu onda. ta je idiotska po više osnova nek ide kod hotela plaža npr.
bradilko Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 (edited) pa gde tamo?mislim na ordi. ja krenuo na more i neko ovde nevreme i vratia se doma.duvace pol sata i umret cu ispod oblaka.uf Edited June 26, 2016 by bradilko
morgana Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 (edited) ja to u novom nisam nikad doživela niti znam ikoga ko je ležaljku nakon upotrebe vraćao u početno stanje, nit sam ja zaticala ravne ležaljke osim kad bih je prva tog dana koristila. zato sam u čudu. ko zna kakav pajser radi tu. ni ja to nikad nisam dozivjela (nije da imam potrebu da branim hn, ali stvarno nisam) mislim, ima tih lezaljkoadministratora idiota, kao sto ima i idiota u opstoj populaciji. edit, inace na toj se plazi treba kupati u dijelu koji je desno, ka luci Edited June 26, 2016 by morgana
ordi Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 svakako nije više išao na tu plažu, ne zbog zaposlenog već što voli da menja
Anonymous Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) ona kod kule, tik ispod stepenica U, al' je našao plažu. Tamo se inače izliva kanalizacija, a uskoro će verovatno krenuti i muzika, začnjena reklamama sa čamaca '30 dana, 30 didžejeva'. edit: jutros u planinarskom domu bilo 11 stepeni, patite. Edited June 27, 2016 by Anonymous
Anonymous Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) Podnožje Subre u pola šest ujutru: Ludi jarac pri samom vrhu (pobegao iz sela Kameno i preselio se gore na 1700 metara mnm), ostavio sam mu so da liže: Našao vrganj u povratku: Edited June 27, 2016 by Anonymous
nbg4ever Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Gde da gledam sobe/apartmane u HNovom, na netu? Nije potrebno nista luksuzno, obican smestaj za 3-4 osobe na nedelju dana Sent from my Nexus 4
Anonymous Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) Jel' Gorbis uopšte postoji? Ja sam se preko njih ovde odomaćio. @nbg4ever Trenutno su sve sobe u HN-u (osim moje) prazne, kad bi dolazio? Edited June 27, 2016 by Anonymous
nbg4ever Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Pa u subotu 9og bi krenuli, a povratak sledecu nedelju popodne ili uvece. Zavisi i da li bi isli do Budve na onaj Sea Dance. Kolima dolazimo, pa bi znacilo da imamo i parking Sent from my Nexus 4
Anonymous Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Mogu da pitam moju gazdaricu, nije neki lusuz, nema niti erkondišna, niti TV-a, što meni savršeno odgovara, zajednički toaleti, trenutno sam jedini gost. A lako može da se desi da bude potpuno prazno ovde, danas sam ugledao žensku na Belavisti sa golim dupetom, začinjenim celulitom, što mi je nepogrešiv signal da se vraćam nazad u jebeni Beograd.
Recommended Posts