Tihajeza Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 I ja idem sutra u CG, iako sam min.15x svečano izjavila "Nikad više". (A sad kad vidim prognozu, izjavljujem i pre polaska ) Jel traže potvrdu o vakcinaciji? Jel mora onaj elektronski sertifikat sa e-uprave ili može onaj papir što se dobijao na drugoj dozi? Jel nije preterano hladno? Jel da da nije, jel da?
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 (edited) samo lk uživaćeš, bez brige e pod uslovom da ne ideš u rožaje/gusinj Edited September 1, 2021 by kud u maglu Simoviću
mustang Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 On 1.9.2021. at 14:26, Tihajeza said: I ja idem sutra u CG, iako sam min.15x svečano izjavila "Nikad više". (A sad kad vidim prognozu, izjavljujem i pre polaska ) Jel traže potvrdu o vakcinaciji? Jel mora onaj elektronski sertifikat sa e-uprave ili može onaj papir što se dobijao na drugoj dozi? Jel nije preterano hladno? Jel da da nije, jel da? Nista osim pasosa i lk, al prijavi se u turist biro, plati boravisnu vec su poceli da pitaju na granici
Tihajeza Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 56 minutes ago, mustang said: Nista osim pasosa i lk, al prijavi se u turist biro, plati boravisnu vec su poceli da pitaju na granici U povratku? Vraćam se najverovatnije vozom, granica je u neka 2:00 posle ponoći.
mustang Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Da u povrstku. Za voz ne znam, ovo je bilo na aerodromu i na trebinjskoj granici ka bosni kad se izlazi
onamonamo Posted September 8, 2021 Author Posted September 8, 2021 nikad mi nisu trazili boravisnu da pokazem, ali ajde, nije nemoguce, ali u vozu u 2h nocu? ne mogu da zamislim, poslednji put sam stavio LK na grudi i spavao, policajac me nije ni budio, uzeo LK, pogledao i vratio mi na grudi
pt 2.0 Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Preporuka za restoran za večeru u Starom gradu u Budvi? Nešto šarmantno i diskretno, sa ukusnom klopom bilo koje vrste.
banecare1 Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 sarmatno i diskretno u budvi - good luck with that 4
lord_s Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Nije bas u starom gradu, ali u Jadranu smo pre 2 dana bas super klopali https://goo.gl/maps/M7FD49962RBMtGZ97 A ovo nam je preporuceno od strane 'domacina', jos dalje od starog grada, ali probacemo - https://goo.gl/maps/BJg5EtcsAUzMzUgD6 1 1
banecare1 Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 (edited) lokalci preporucuju astorijinu bastu i vidikovac. jeste malo dalje, ali kazu da je top https://www.vistavidikovac.me/ Edited September 13, 2021 by banecare1 1
pt 2.0 Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Hvala puno obojici, bukmarkovala sam pa ćemo da vidimo. Inače sam u Bečićima (sticajem okolnosti završila u Splendidu), pa je ideja bila da prošetamo do Starog grada i negde večeramo. za ovaj Vidikovac mi se čini da je automobil bolje rešenje od nogu… možda neko drugo veče. Nisam letovala u Budvi od 1995. Mislim da sam u Bečićima bila na nekih 4-5 dana tamo negde 2007-8. Malo je reći da sam u šoku od sve ove gradnje….
banecare1 Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 trenutno je na snazi moratorijum na gradnju u budvi i becicima
Tsai Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Ja nisam bio ni prosao kroz Budvu 25 godina jbt
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 30 godina, niti imam nameru narednih 30 4
pt 2.0 Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 (edited) 7 hours ago, lord_s said: Nije bas u starom gradu, ali u Jadranu smo pre 2 dana bas super klopali https://goo.gl/maps/M7FD49962RBMtGZ97 Overili Jadran večeras, i mogu samo da potvrdim tvoju preporuku. Puno ko oko, klopa baš dobra, i morska i nemorska. Ako ću da teram mak na konac - ne volim što ne služe tursku kafu. Takodje nikome, ali nikome ne preporučujem da naruči palačinke sa džemom tamo. What could go wrong you may ask - gumflex testo i prekiseo džem od šljiva. Ostavila u tanjiru… Prošla sam duž praktično cele Budve - šetalištem u dolasku iz Bečića i onom nekom gornjom džadom u povratku. Prilično sam sigurna da se do kraja života neću vratiti ovde. Mešaju mi se osećanja gađenja, šoka i tuge. Kao kroz maglu se sećam da mi je i 1995. Budva bila džibi (ja volim HN pre svega i Boku odma posle) ali ovo sad ko da nije Crna Gora nego… bukvalno ne znam šta je ovo. Filipini mi padaju na pamet. edit. @banecare1 ima toliko avetinjskih poludovršenih džinova od zgrada… bojim se da stopiranje izgradnje neće spasiti ništa. ovde bi pomoglo masovno rušenje, temeljna obnova infrastrukture ( ulice staze i sve na zemlji, parkovi, itd) edit edita. Da ne bude da mi ie sve negativno, ima jedan presladak dvospratni hotelić, malo pre Jadrana u odnosu na Bečiće. Ne znam kako se zove, ako nadjem napisaću… Edited September 13, 2021 by pt 2.0 1
Recommended Posts