bradilko Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Kuma koja je prošle godine radila sezonski u hotelu, zvali su je, no ova šefica joj rekla da mora karantin, i to ne samoizolacija nego državni karantin?!? Ja to prvi put čujem! I ako se testiraš tamo, zar to ne može da poništi karantin? ... Shiit has hit the fan... test samo ako ima simptome kovida. karantin dve nedelje je jos obavezan
bradilko Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 6 hours ago, Anonymous said: Prilično sam blizu da zauvek odustanem od moćne destinacije, posle 30 godina. Postaje previše komplikovano, čak i za moj ukus. Jedino što me može naterati da ipak promenim stav su ljudi koje sam tamo upoznao, videću. ma bice nikad manja guzva. verovatno ce ukinuti ove mere za srbiju.
kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 59 minutes ago, bradilko said: ma bice nikad manja guzva. verovatno ce ukinuti ove mere za srbiju. iskreno verujem da će se to dogoditi do septembra
bradilko Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: iskreno verujem da će se to dogoditi do septembra pa onda su se sjebala ova govna iz dps-a
Cyan Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 3 hours ago, Frank Pembleton said: Kuma koja je prošle godine radila sezonski u hotelu, zvali su je, no ova šefica joj rekla da mora karantin, i to ne samoizolacija nego državni karantin?!? Ja to prvi put čujem! I ako se testiraš tamo, zar to ne može da poništi karantin? Samo ako doletiš privatnim avionom ili ako si na jahti proveo više od 2 nedelje od prethodne luke. info.
bradilko Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 topla vodica, ima sunca. ima mesta na plazi. mahom su to domoroci.
Anonymous Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Javio mi se drugar iz Novog, proveo tri meseca u ovoj našoj ludari (ima bosansko državljanstvo, a nije bio produžio boravak tamo), kaže da je sablasno prazno i depresivno. Mislim da sere, navikao se na našu ludu kuću pa mu sad u Novom dosadno.
bradilko Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 preko dana ima ljudi po plazama (mahom domoroci) ali uvece depra. sinoc kao u zimsko doba radnim danima.
Ras Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Pre tačno godinu dana, do 30. juna sam imao obaveze, a 1. već bio na putu. Ovo je bilo 3. Sada već postajem depresivan.
Anonymous Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 Javlja mi drugar iz Novog da je potpuna depresija dole, niko nije zakupio plaže, mada su sve sklepotine ostale, mir, tišina, more se već malo dovelo u red, što se mene tiče raj na zemlji. Što se njih tiče pakao.
bradilko Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 ima vise ribica u moru. bio danas na aerodromu. sleti po koji avijon i iskoci poneki turista.
Anonymous Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 E, kad bi mi neko organizovao 14 dana karantina u orjenskom planinarskom domu, bio bih mu do smrti zahvalan.
placenik Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 34 minutes ago, Anonymous said: E, kad bi mi neko organizovao 14 dana karantina u orjenskom planinarskom domu, bio bih mu do smrti zahvalan. Hoce li biti otvaranja pre izbora? Prodje visokogorska sezona...
Recommended Posts