morgana Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 :D da, da. zavisi od toga na kom jeziku trazis sir.
mustang Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) vozim ja skuter i vidim kevu kako mi mase :) i ja mashem njoj....posle kada sam sisla samo sto me nije istukla na plazi ...kaze jesi li ti videla da ti govorim da usporis!...prebrzo vozis, neces ti meni vise sedati nigde ju, fala Bogu ne zivim sa njom :) a morgana je carica da se zna! :D idem uskoro, ne ide mi se a jedva cekam da dodjem u LA i bacim se mojim momcima u zagrljaj ❤️ Edited August 25, 2017 by mustang
mustang Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) a samo da dodam dok nije zatrudnela moja majka je vozila motor...a sad vozi kao kornjaca..ako pise ogranicenje 40, ona vozi 30...da treniras zivce idealno Edited August 25, 2017 by mustang
morgana Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 ne znam treba li ovo ikome, ali povratna avio karta tiv-bgd-tiv u oktobru je 67 eura, to je valjda istorijski minimum.
mustang Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) dzabe. al nabijem ih na onu stvar za sezonske cene. nije bilo karata osim biznis klase 162€. bilo za par dan dana kasnije ekonomska za 150€ a air serbia jos grdji...ekonomska za moj datum 243€. naravno u biznis klasi cekas red ko i svi ostali i nemaju viski...plus dobijes coveka sa paradentozom koji voli da prica...a onda dodjes na srpsku carinu i duzescekas da prodjes nego let sto je trajao ...bukvalno montenegro airlines posada je super cool kao uvek. milina sa njima ici. i mladi piloti ne zna se ko je bolji frajer...dal pilot ili kopilot :D Edited August 28, 2017 by mustang
morgana Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) o jebenga. bas sad gledam, naredna 3-4 dana su karte urnebesno skupe, od 2. septembra su cijene ok. vrebam let za 5. septembar, sad je 64 e, cekam jos 2 dana hoce li se spustiti. cijene na liniji tiv/pg - bgd su i inace cista nebuloza. ne letim ako je povratna iznad 105/jednosmjerna iznad 65 eura, to mi je strogo pravilo, ali ja sam fleksibilna s datumima pa mogu tako da se postavim, a i jako dobro podnosim autobus. Edited August 28, 2017 by morgana
mustang Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) da da 105€ je regularna u jednom pravcu u sezoni....super je sto si fleksibilna. da nije bilo ove za 162€ ja bih sela na blue line. ali i to je realno previse...smanjili su broj dnevnoh aviona pa zato valjda slikah prizor pre ulaska u avion ❤️ Edited August 28, 2017 by mustang
ObiW Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 pre nego se zaljubite u montenegro airlines, imajte u vidu da im se dogadja u sezoni da poslednji dnevni let za Tivat koji kasni u dolasku a samim tim i u odlasku preusmere u Podgoricu... pa onda laganeze busom do Tivta, na aerodrom koji je zatvoren i u mraku, sa ponekim taksistom koji trazi fantasticnu sumu za voznju bilo gde.
mustang Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) a jes...i mi smo kasnili nisu mogli da nadju gde im je clan posade ali ne bih pristala pa idem do podgorice ni pod razno. i prvi put cujem za to ObiW Edited August 28, 2017 by mustang
Frank Pembleton Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 pre nego se zaljubite u montenegro airlines, imajte u vidu da im se dogadja u sezoni da poslednji dnevni let za Tivat koji kasni u dolasku a samim tim i u odlasku preusmere u Podgoricu... pa onda laganeze busom do Tivta, na aerodrom koji je zatvoren i u mraku, sa ponekim taksistom koji trazi fantasticnu sumu za voznju bilo gde.Da i oni su raspad... Krajem jula let koji je trebao da leti u 17.10 odložen na kraju za 19.40 iz Tivta...
ObiW Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 a jes...i mi smo kasnili nisu mogli da nadju gde im je clan posade ali ne bih pristala pa idem do podgorice ni pod razno. i prvi put cujem za to ObiW Eh sta propustas... znas kako je lep tivatski aerodrom u 23:30... romantika, bolan.
Frank Pembleton Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Eh sta propustas... znas kako je lep tivatski aerodrom u 23:30... romantika, bolan.Još sad kad ga zavale arapima biće super!
ToniAdams Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 vest sa B92 bio sam tamo nekoliko puta, i zaista se ne secam nikakve "sume", makar takve u kojoj je moguce da se iko sa makar 1 funkcionalnim culom izgubi. nadam se da ce uskoro ugasiti sranje.
Anonymous Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Srpski turisti koji su se nalazili u Šušnju planirali su da noć provedu na plaži, ali im je i to bilo onemogućeno zbog velikog dima. :(
Recommended Posts