Jozef K. Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Opet požari na Luštici. Bio na Pločama. Jedno od boljih mesta u Crnoj Gori. U zalivu osim požara sačekalo me je da nema vode u mom kraju. Prvi avgust je idealno vreme za restrikcije. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Anonymous Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Na Njivicama ima lepih štekića, koji nikakve veze sa raspalim hotelom nemaju.
ObiW Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Recimo da sam dosao do Njivica autobusom koji eto staje bas na parkingu kod raspalog hotela. Reci mi gde su ti lepi stekici u odnosu na tu polaznu tacku, spreman sam da idem kilometar odatle na bilo koju stranu nizbrdo, al' samo pod uslovom da na stekicu ima tus i malo hladovine? Ne insistiram na lezaljkama, suncobranu, funkcionalnom veceu i ostalim drangulijama 21. veka... samo tus i 2 kvadratna metra gde ne bije sunce direkt u glavu. Jel ima tako nesto?
ivy Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 (edited) sta ce ti tus? misim to te bas ogranicava u istrazivanju obale Edited August 2, 2017 by ivy
mustang Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 spustis se niz hotel, drzis desnu stranu ka nenaseljenom delu. naleteces na tus posle bifea. al pre tog bifea imas delic gde mozes da budes u hladu, naslonjen peskir na zidic bifea (nekada su tu bili tusevi)
onamonamo Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 na njivice se ide popodne, posle 3-4h, tad vise ne treba suncobran
ObiW Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 na njivice se ide popodne, posle 3-4h, tad vise ne treba suncobran Znam to, ali u tom slucaju opcija dolaskom u Njivice autobusom ne fercera, jer poslednji Blue Line ka HN ide u 3 popodne. Ja sam napomenuo dolazak autobusom jer nemaju svi auto. sta ce ti tus? misim to te bas ogranicava u istrazivanju obale Ne mora tus ako ne moram da sipcim mnogo tamo vamo od plaze do kuce/kola/autobusa. Ako moram, mora tus jer imam osetljivu kozu. spustis se niz hotel, drzis desnu stranu ka nenaseljenom delu. naleteces na tus posle bifea. al pre tog bifea imas delic gde mozes da budes u hladu, naslonjen peskir na zidic bifea (nekada su tu bili tusevi) E super, hvala. Bacio sam pogled na taj deo kad sam se spustio do mora, ali nisam detaljnije istrazivao pa sam propustio ovo o cemu pricas.
mustang Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 imas i nidisticku ako te interesuje u pravcu kraja brda (desno)...nikad nije guzva i mirno je. tusiranje mora, so bas przi na njivicama
ObiW Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 To je ona mala plaza posle te sa bifeom? Znas da je ta plaza sa bifeom nekada bila FKK/nudisticka?
Anonymous Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Ima i stara, nažalost, raspala austougarska lučica prema granici. Ali potreban je čamac, mada sam uspeo da se popnem na put pre par godina, ne znam koliko je zaraslo sada.
onamonamo Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 sto bi rekla marija antoaneta: ''ko nema auto, nek se vozi jahtom''.. :) jel to sto spominjete tzv 'kraljicino mulo'? obi, ako ti nije daleko zelenika, probaj plazu kod rase, u okviru starog raspalog madjarskog hotela, sa desne strane...ima I tus, I puno debele prirodne ladovine.... morgana, jel znas nesto o sudbini tog hotela?
onamonamo Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 (edited) ...dupli Edited August 2, 2017 by ruskabajka
mustang Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 (edited) zna li neko dobrog majstora za ono slonce, hidrofor, bure, cisternu za vodu? imamo to bure ali nas majstor zajebava, samo uzima pare...tek sto je opet stavio nov motor kako se neko kupa u kuci ono odmah pocinje da se cuje u intervalu od 10sekundi. i gleda me covek u oci i kaze tako treba. da popizidis ide bure, motor i nesto nalik bojleru ili kompresoru nikakva mudrost za mehanicara Edited August 2, 2017 by mustang
ObiW Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 sto bi rekla marija antoaneta: ''ko nema auto, nek se vozi jahtom''.. :) jel to sto spominjete tzv 'kraljicino mulo'? obi, ako ti nije daleko zelenika, probaj plazu kod rase, u okviru starog raspalog madjarskog hotela, sa desne strane...ima I tus, I puno debele prirodne ladovine.... morgana, jel znas nesto o sudbini tog hotela? citas li ti majstore raspravu, ponekad, pre nego kliknes reply? Anonymous je utrcao i rekao da ima sjajnih plaza po Njivicama, i da se u tom smislu ne treba smarati sa "plazom raspalog hotela". Od tog momenta pricamo o Njivicama, a ti sad dolazis sa sugestijama o plazi u... Zelenici? Jos malo da se razmases i eto nas na Plavim Horizontima. Jahtom, sa pucine.
Recommended Posts