Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

Pojeo sam baš pljesku u tri lipe pre nego sam seo u bus, lepinja je bila takva da sam je bez preterivanja jedva gutao. Ne znam kako, kontam da imaju frekventnost prodaje potrebnu za uvek sveže namirnice.

I nikad neću razumeti ko može više da voli lepinju pored živog somuna :)

Hawaii Mate 9

Posted

U Pivnicu sednem ako ima mesta za šankom. Posle se možda pomerimo.

Ja meduze nisam video u zalivu. Ali ni delfine [emoji53]

Zato je stigla ogromna skalamerija da odveze dok iz Bijele za Litvaniju. Koliko čudo.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted (edited)

Dockwise Vanguard se zove. Semi-submersive vessel.

PS. Kod mene lančani sudar. Zastoj kilometar unazad. Ko je krenuo na feri, neće skoro.

Edited by MayDay
Posted

Dockwise Vanguard se zove. Semi-submersive vessel.

Semi-submersible :P

A ne smem ni da pomenem kako sam citao ovo tvoje Semi-submersive :D

Posted (edited)

lexingtonmi ispod prozora. ali zaspacu ko mala beba. udario vinjak u glavu. poserem se usput u brancin, orada bolja. napokon nasla restoran gde mogu da jedem kako mi prija

Edited by mustang
Posted

Meni je uvek orada ispred brancina.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

Ja sam prvi put probao brancin baš pre par dana, naš domaćin dole je napravio na roštilju. Nikad nisam bio neki ljubitelj ribe, ali nikad ništa bolje od iste u usta nisam stavio. Cenim da je veliki uticaj imala marinada i roštiljski način pripreme ali mi je svakako prijalo.

Posted

na škveru kod bazena imaš odličnu konobu. traži san pjera, i da vidiš šta je odličnost

Posted (edited)

- orka. to je iznad glavnog trga, na stepenistu ka kanli kuli. onako klosarski, kao pozoriste sto je bilo, s tim da su gosti i stariji, ali simpa, ko voli. cesto imaju tematske veceri.

:(

E, a jel' tačno da je pivnicu kupio neki Nikšićanin, ili su to standardni novljanski tračevi?

na škveru kod bazena imaš odličnu konobu. traži san pjera, i da vidiš šta je odličnost

Al' da ne naručuje mušlje slučajno, imali su zanimljiv običaj da ih skidaju sa obližnjih jedrilica.

Edited by Anonymous
Posted (edited)

sta sad gori iz boke? deluje naseljeno

muslje u ilijadi brat bratu pun lonac....odvalila sam se

Edited by mustang
Posted (edited)

Iz Novog, kod hotela plaza slikao

1501607214050858070192.jpg

Edited by Pečorin
Posted

Molunat u Hrvatskoj, a i Njivice mogu da prođu. 

za cistiju vodu idi na zanjice ili njivice, 

Hotel u Njivicama je ove godine zatvoren, prozori na restoranu polupani, vece na plazi nije u funkciji, tus na plazi ne da na radi nego su ga razmontirali i skinuli. Ostalo je nesto lezaljki koje nisu pokradene, pa ako se pojavis dovoljno rano, imaces lezaljku. Suncobran pak neces, ako ga nisi sam poneo.

Pozitivno je da na plazi nema mnogo ljudi, i da je voda nestvarno (za zaliv) cista, daleko cistija od Zanjica. Iako je hotel napusten, brkata snajka na kraju puta uredno naplacuje parking 2 eura. No, posto nema suncobrana a ni restorana u koji bi se sakrio od sunca, optimalna duzina boravka je oko 2 sata. Prica se da je bivsi vlasnik ostavio 15 miliona duga za struju, vodu i kojesta, i da ce opstina prodati hotel prvom putniku namerniku koji izmiri dug. Do tada, kupanje na Njivicama je povratak u rane osamdesete, al bez tusa na plazi.

Posted (edited)

bivsi vlasnik izraelac je dobio zajam od 11 miliona strpao u dzep i uteka

Edited by mustang
Posted

pa sad, nije da Izraelac nije ulozio nista u taj hotel, renovirao ga je malo i napravio bazen. Al da je renoviranje vredelo 11 miliona, nije.