Jozef K. Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 vidi black mountain, ali jebiga ja sam nesportski tip, jaca sam u preporukama za kafaneDaj neki predlog. Odnosno predloge. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Anonymous Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 ima li negde tamo oko HN da se kupa a da ne dobijes dizenteriju i da ti ne pliva mrtva svinja pored glave? Molunat u Hrvatskoj, a i Njivice mogu da prođu. Rose, Dobreč, Žanjic, mada je odvratna gužva tamo.
Jozef K. Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Molunat u Hrvatskoj, a i Njivice mogu da prođu. Rose, Dobreč, Žanjic, mada je odvratna gužva tamo.Gde je Molunat, tu je i Cavtat.Kako je sa pečatima na Prevlaci? Nije problem da se danima prelazi? Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Anonymous Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Lupaju pečate i ništa ne pitaju. Crnogorski pandur zna da pita 'a šta, lepše vam je njihovo more od našeg?' i to je to. Desi se da bude gužva, narod provalio da je njihovo more lepše od našeg.
Jozef K. Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Hvala. Sutra idem preko debelog brijega do Kupara. Ali mislim se da par dana zabodem Molunat. Inače ove godine mi izgleda sasvim OK voda u zalivu. Poprilično čista. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
morgana Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 (edited) zorge, u principu nemoj da se kupas na kraju igala niti pored gradske luke, tj na plazi 'zalo' na gradskim plazama voda svakako nije cista kao suza ali nije problematicna u mjeri da moras da zazires od nje za cistiju vodu idi na zanjice ili njivice, ali prozirnost nije uvijek garancija bakterioloske ispravnosti. takve stvari zavise od morskih struja i vizuelni test nije bas relevantan. kakve vam kafane trebaju? hrana, pice? Edited July 26, 2017 by morgana
Jozef K. Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Pa Morgana može opcija i za hranu, a može i piće i druženje. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Miralem Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 +1. bolje od sexa. bušenje lopti deci pa podmetanje požara, tim redom. da vatra ne valja, bog je ne bi dao ljudima.
3opge Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 ja idem na odmor posle 20. Avgusta, jos nisam odlucio gde cu da palim. ako neko slucajno zna za neko jedrenje gde bih mogao da uletim, Jadran ili Grcka nek mi javi na pm. bio sam prosle godine u HN na Savini, u Igalo ne ulazim.
foto Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 (edited) morgana, da li negde u boki mogu da se podignu pare uplacene na pay pal i da li ja kao srpski drzavljanin mogu da podignem tamo te pare. nov sam u celoj toj prici oko pay pala i prva uplata ikada bi trebala da mi bude sledece nedelje, a ja necu biti u srbiji do septembra. a lepo bi mi legle te pare dok sam tamo. naravno ako jos neko osim morgane zna kako to ide bio bih veoma zahvalan na objasnjenju. gde to moze, kolike su provizije, nasta da obratim paznju, itd p.s. posto je putarina od granice do melljina i posto je catara ove godine? hvala vam svima Edited July 27, 2017 by foto
mustang Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 (edited) koliko znam, al nek memorgana ispravi, ovde sve radi ako dizes pare. ne mozes da saljes iz cg idi na bankomat i dizi sa racuna kad legne putarinu bosanci samo naplate-2 marke valjda, nista crnogorci. Edited July 27, 2017 by mustang
Skyhighatrist Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Moraš sa PayPala da prebaciš na neku karticu, posle toga - bankomat. Nema načina da dižeš lovu direktno sa PayPala, ako je to pitanje.
morgana Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 (edited) Pisem preporuke za kafane popodne izvinjavam se za kasnjenje. Mada ima i drugih vrsnih znalaca ovdje :D Sky +1 Putarina mislim 3 e Edited July 27, 2017 by morgana
mustang Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 (edited) meni nisu naplatili ako ima paypal karticu moze i sa njom da podize. a da ne znate gde je najbolji kurs da menjam dolare? Edited July 27, 2017 by mustang
Skyhighatrist Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Obzirom da će prva uplata ikad na PPal da mu legne nekad u budućnosti, teško da ima njihovu karticu, plus, mislim da PPal odavno izdaje samo business kartice, za čije odobrenje treba da imaš povezan US bankovni račun.
Recommended Posts