Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

more je super, malo ladnije za koji stepen od očekivanog ali fino za kupanje

rekao bih da je dobrota za tebe idealna

:fantom:

Posted

risan je bezveze. jedino dobro sto je imao je pekara, ali im se burek isprofanisao.

dobrota ili bliza kotorska rivijera.

Posted

oke, hvala, jurim onda opet dobrotu ak se odlucim za odlazak dole :)

Posted

samo da znas, nekidan je otvorena fabrika za preciscavanje otpadnih voda u kotoru :D

Posted

"dobrota" je idealna za tonogu.

mir,tisina,room service,gusari,guslari..

Posted (edited)

"dobrota" je idealna za tonogu.

mir,tisina,room service,gusari,guslari..

+ dobrota™

e

jel ima tu negde nešto što se zove orahovac ili tako što?

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

samo da znas, nekidan je otvorena fabrika za preciscavanje otpadnih voda u kotoru :D

pa jebiga, ovo je fakat znacajno, da se ne zezamo.

Posted

+ dobrota™

e

jel ima tu negde nešto što se zove orahovac ili tako što?

ima.
Posted (edited)

naravno da je znacajno.

iz bizarnih razloga vladam materijom, vecina jadranskih naseobina jos ne preradjuje otpadne vode, vazi i za cg i za hrvatsku.

sad krecu hrv ostrva da projektuju i grade to, manja mjesta na obali takodje, hn valjda sljedece godine pusta u rad fabriku, ulcinj i bar je jos nemaju, kao ni pula ni dio zadra.

to bi bio kanalizacioni baromet, a sto se orahovca koji je kums pomenuo tice, super je, samo sunce jako rano zalazi.

stoliv i prcanj su ok, ali tu su neka odmaralista u blizini.

Edited by morgana
Posted

zar prcanj nije stalno u ladovini osim sabajle?

stoliv je noo!!ima neka plaza puna zlih drugorazrednih dizelasa

Posted

spram orahovca je i dobar. ali da, u stolivu i prcanju ja bih potezala pistolj na posjetioce plaza. sve sto nije prazna plaza za mene je prepuna plaza. zato cekam septembar da i ja malo ljetujem.

Posted

Jato delfina pravilo spektakl od jutros u 9. Prišli su do obale na manje od 100m i igrali se, praćakali, izranjali i zaranjali u paru. Cuce male, mnogo su slatki.

Posted

mashala.neka moja familija bila sa jos dve porodice u perastu.svi pogibose od crevnih infekcija, govna cure druto u more iz svake kuce.jedan od njih zavrsio u HN bolnici na infuziji

Posted

Ja bih da izjavim za dnevnik da je put virpazar rijeka crnojevića nešto najlepše što jedan biciklista može sebi da organizuje.

Posted

a ja bi da izjavim da je ibarska keva sa sve žarkovom, stepojevcem, crljanima i rudnikom. kakv crni mladenovac-topila-rudnik, batočina-kg-čačak. samo ibarskom ceo put.

navatali me kod kg sa 101 km/h, otpala mi felna(plastična doduše). i jedan vrabac je doživeo frakturu levog krila, doduše svojom krivicom, ja sam kočio, a i išao sam putem sa prvenstvom prolaza

:(

bilans ovih 580km