Jump to content
IGNORED

Како су вам родитељи преживели повратак

расејан

Recommended Posts

Posted

Da li se na ovom topicu racuna i povratak na 10 dana, ili mora da je za stalno? Keva je siznula zbog cinjenice da sam nepuna 2 sata od dolaska sa Surcina izasao iz stana sa sakom dinara i za 15 min se vratio sa novom mt:s karticom (zvao je odmah cim sam je ubacio u telefon), hlebom, pivom i nekim drugim namirnicama, i da sam vratio tacan kusur :Hail: Jer je ocekivala da cu se izgubiti (valjda bi me doveo cika policajac kad me nadju kako lutam izgubljen ulicama), a o parama i da ne govorimo...

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

25

• WTF

12

• bus

11

• gospa buba

7

Posted
Da li se na ovom topicu racuna i povratak na 10 dana, ili mora da je za stalno? Keva je siznula zbog cinjenice da sam nepuna 2 sata od dolaska sa Surcina izasao iz stana sa sakom dinara i za 15 min se vratio sa novom mt:s karticom (zvao je odmah cim sam je ubacio u telefon), hlebom, pivom i nekim drugim namirnicama, i da sam vratio tacan kusur :Hail: Jer je ocekivala da cu se izgubiti (valjda bi me doveo cika policajac kad me nadju kako lutam izgubljen ulicama), a o parama i da ne govorimo...
Koliko dugo ti to nisi bio?
Posted
Koliko dugo ti to nisi bio?
Mnogo... vise od 10 godina
Posted

jesi se hookedupovao sa ex devojcicama? bitch, to sam ja :wicked:

Posted
Mnogo... vise od 10 godina
И, како је?(рече он гласом искусног повратника)
Posted
jesi se hookedupovao sa ex devojcicama? bitch, to sam ja :wicked:
Kad (i ako) naletim na prvu od ex-devojcica™, napisacu ovde utiske i o tome. Najbolja fora bi bila da je to neka od ucesnica na ovom forumu :lol:
И, како је?(рече он гласом искусног повратника)
Zapanjujuce dobro (za sad), nema tu mnogo sta da se filozofira - svet ide dalje a sa njim i Srbija, htela ili ne htela. Ljudi izgledaju veoma normalno, niti oni usiljeni™ osmesi (stereotip "blaziranih zapadnjaka") niti neko mrstenje (stereotip "namrgodjenih i uvek pissed off" Srba). Jedan jedini susret za drzavnim organima (na aerodromu) maximalno korektan i profesionalan, saobracaj do centra zajeban, ali opet nista prema onome sto se vidja u vecim US&A gradovima, kao sto rekoh sve fino za sad.
Posted
mozda se i znamo. jesi ti onaj sa crvenog krsta sto je 91 zapalio preko a kevi rekao 'kevo, idem da kupim jogurt i kifle'
Posted

Ili onaj sto je u leto 1990. otisao na koncert Stones-a u London pa se nije vratio...

Posted
mozda se i znamo. jesi ti onaj sa crvenog krsta sto je 91 zapalio preko a kevi rekao 'kevo, idem da kupim jogurt i kifle'
toplo!
Ili onaj sto je u leto 1990. otisao na koncert Stones-a u London pa se nije vratio...
toplije, toplije!
Posted

Rasejani, vratijo si se??ja sam prvih par godina po dolasku ovde imala nochne more kako odem da posetim Srbijicu i ondak se nesto desi i ne mogu da se vratim vamo..... probude me sopstveni jecaji i ne mogu da zaspim vise..... jos uvek ponekad to sanjamsta da ti kazem.. srechno? moj bata isto pati za Srbijom, dodze vamo - zaradi parice, ode tamo - potrosi parice, i tako opet dodze i vrati se....... mozda je to dobra solucija za sve koji su tako houmsik....... sto se mene tice, vratilab se samo pod jenim uslovom; da mi Ameriku presele u Srbijicu...... znaci nikad, a mozda ni tad

Posted
sta da ti kazem.. srechno?
Е, стари рударски поздрав :).
moj bata isto pati za Srbijom, dodze vamo - zaradi parice, ode tamo - potrosi parice, i tako opet dodze i vrati se....... mozda je to dobra solucija za sve koji su tako houmsik....... sto se mene tice, vratilab se samo pod jenim uslovom; da mi Ameriku presele u Srbijicu...... znaci nikad, a mozda ni tad
Тамо је постало досадно, као телекомуњара нисам мрдао из куће... а ухватио ме и онај синдром да кад у неком граду научим све пречице и тајна места за паркирање, вожња губи драж, и треба мењати варош. А има ето већ више од пет година како нисмо почињали испочетка, кућа већ била сувише сређена и није било више ништа озбиљно да се ради на њој... а и ћ3 је хтела да студира у Европи, па смо некако једва дочекали.Вероватно ћемо попиздети временом, ал' ако смо прегурали деведестрећу, ово ће бити онако, за разоноду. Основна мера за душевни мир: у кући нема ни радија ни тевеа, нити намеравамо. Ал' зато намеравамо да мало путујемо, да видимо у шта се изметла та Европа.Једино ми жао што више нисмо комшије :)
Posted
Тамо је постало досадно, као телекомуњара нисам мрдао из куће... а ухватио ме и онај синдром да кад у неком граду научим све пречице и тајна места за паркирање, вожња губи драж, и треба мењати варош.
meni je pak tamo bilo bas tako.... uzasno dosadno i sve ostalo.. americka mesta za obichi chu verovatno za 30 godina izgustirati...... jos malo pa che i drzavljanstvo, a ondak imamo planove za juznu Ameriku
Основна мера за душевни мир: у кући нема ни радија ни тевеа, нити намеравамо. Ал' зато намеравамо да мало путујемо, да видимо у шта се изметла та Европа.
wub.gif ja imam TV koji sluzi da gosti ne misle kako sam malo šlb bez TVa.... pogledam 2 emisije u godini dana i to je to
Једино ми жао што више нисмо комшије smile.gif
ja moju najbolju drugaricu, tadasnju prvu komsinicu, i dalje zovem "komsinice"... a eto deli nas pola planete smile.gif
Posted (edited)
ja moju najbolju drugaricu, tadasnju prvu komsinicu, i dalje zovem "komsinice"... a eto deli nas pola planete smile.gif
Slicno, tako da mi je jedan "komsija" u SAD, a drugi u Kanadi. Mada, odavde gledano (edit - Australija), oni mu nekako i dodju komsije. Edited by PPop
Posted
ja sam prvih par godina po dolasku ovde imala nochne more kako odem da posetim Srbijicu i ondak se nesto desi i ne mogu da se vratim vamo..... probude me sopstveni jecaji i ne mogu da zaspim vise..... jos uvek ponekad to sanjam
Uf i ja. I nismo jedini. Znam jos zrtava.