September 27, 20231 yr evo recepis, ne mere promašiti babu čohano pijani prebranac kako, zašto - ovde onaj smajli koji sleže ramenima https://www.espreso.co.rs/lifestyle/zivot/1365493/pijani-prebranac-kralj-srpske-kuhinje
May 22, 2024May 22 ocekivao sam da ce ovaj recept ovde zavrsiti, al' nisam mogao da obuzdam radoznalost, izgledalo je tako lepo na slici https://www.foodandwine.com/espresso-tonic-7481464 ocena: 4/5 3 babe na gadnost i 1 bonus baba sto od samo dva, za sebe ukusna pica, uspe da napravi ovakvu gadost.
March 21Mar 21 posluzila sam sirove cufte 😐zapekla sam ih da dobiju boju,napravila sos, samo ih srucila u sos i zaboravila da ih termicki dovrsim...dokuvavala sam ih naknadno 😐..a ni sosom nisam bas zadovoljna..nije mi se ovo desilo...godinama..
March 21Mar 21 Dešava se. Imam neko laičko pravilo, zovem ga pravilo 40 minuta :) , to vreme na 200 stepeni je obično dovoljno da sam sasvim siguran da je meso pečeno...
March 22Mar 22 pa zavisi od velicine mesa...parce vrata ce se ispeci za 40min dok vec 2kg vrata nece..a za mleveno meso i male cuftice je dovoljno 15min..
Tuesday at 17:413 days Dugo nisam nalazi Travnicki sir, ovciju varijantu po marketima u BiH, i nedavno nadjem, uzmem da jedem i previse mi slan, ne mogu i padne mi na pamet da ga ubacim u vodu malo da izvuce slanocu. Probam danas i potpuno bezukusan :( Sada kuvam vodu da dodam malo soli pa da ga ubacim tu ako uspem malo da ga povratim. Ako ne kanta.
Wednesday at 15:322 days Ah, ovo je dakle baba Čohano Još jedan derbi na forumu: seljaci vs vrsni kuvari
Wednesday at 15:382 days 2 minutes ago, Frile said:ne, ovo je topik o debaklima u kuhinjiA kapiram, ali takav sam status dobila, pa ću od sad svoju kujnu objavljivati ovde
Wednesday at 19:142 days 3 hours ago, Svemir Zeka said:Ah, ovo je dakle baba Čohano Još jedan derbi na forumu: seljaci vs vrsni kuvariNisi znala do sad 😃
Wednesday at 19:192 days 2 minutes ago, Pixisis said:Nisi znala do sad 😃Nisam, iskreno, uopšte kapirala šta je poenta babe Čohano. Bauljala sam s tumačenjima dok mi Frile nije jednostavno objasnio, a i pročitala sam poslednjih par strana. Nisam ranije. Još bolje nego što sam očekivala
Wednesday at 19:442 days 4 hours ago, Svemir Zeka said:Ah, ovo je dakle baba Čohano Još jedan derbi na forumu: seljaci vs vrsni kuvariBaba Cohano originalni topik bio je jedna od onih stvari gde se smejes pa te bole rebarca, potrazi, ako nadjes daj link da se i ja podsetim.Hm, sad vidim, ovo je originalni baba Cohano topik Edited Wednesday at 19:522 days by Mel