Jump to content

Kod babe Čohano

Featured Replies

• Replies 603
  • Views 71.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ja pročitao, pijani prebranac-kraj srpske kuhinje :fantom:

• 7 months later...

ocekivao sam da ce ovaj recept ovde zavrsiti, al' nisam mogao da obuzdam radoznalost, izgledalo je tako lepo na slici

https://www.foodandwine.com/espresso-tonic-7481464

ocena: 4/5

3 babe na gadnost i 1 bonus baba sto od samo dva, za sebe ukusna pica, uspe da napravi ovakvu gadost.

• 9 months later...

posluzila sam sirove cufte 😐

zapekla sam ih da dobiju boju,napravila sos, samo ih srucila u sos i zaboravila da ih termicki dovrsim...dokuvavala sam ih naknadno 😐..a ni sosom nisam bas zadovoljna..

nije mi se ovo desilo...godinama..

Dešava se. Imam neko laičko pravilo, zovem ga pravilo 40 minuta :) , to vreme na 200 stepeni je obično dovoljno da sam sasvim siguran da je meso pečeno...

pa zavisi od velicine mesa...parce vrata ce se ispeci za 40min dok vec 2kg vrata nece..

a za mleveno meso i male cuftice je dovoljno 15min..

• 1 month later...

Dugo nisam nalazi Travnicki sir, ovciju varijantu po marketima u BiH, i nedavno nadjem, uzmem da jedem i previse mi slan, ne mogu i padne mi na pamet da ga ubacim u vodu malo da izvuce slanocu. Probam danas i potpuno bezukusan :( Sada kuvam vodu da dodam malo soli pa da ga ubacim tu ako uspem malo da ga povratim. Ako ne kanta.

Ah, ovo je dakle baba Čohano hihi

Još jedan derbi na forumu: seljaci vs vrsni kuvari

ne, ovo je topik o debaklima u kuhinji

2 minutes ago, Frile said:

ne, ovo je topik o debaklima u kuhinji

A kapiram, ali takav sam status dobila, pa ću od sad svoju kujnu objavljivati ovde srdoc

3 hours ago, Svemir Zeka said:

Nisi znala do sad 😃

2 minutes ago, Pixisis said:

Nisi znala do sad 😃

Nisam, iskreno, uopšte kapirala šta je poenta babe Čohano. Bauljala sam s tumačenjima dok mi Frile nije jednostavno objasnio, a i pročitala sam poslednjih par strana. Nisam ranije. Još bolje nego što sam očekivala wub

cool kids topik hihi

4 hours ago, Svemir Zeka said:

Baba Cohano originalni topik bio je jedna od onih stvari gde se smejes pa te bole rebarca, potrazi, ako nadjes daj link da se i ja podsetim.

Hm, sad vidim, ovo je originalni baba Cohano topik isuse

Edited by Mel

Znači, sve vreme sam na pogrešnim mestima D