ivy Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 tehnicki nije za ovu temu jer nije moja greska ali mozda sam mogla da ucinim nesto da sprecim posledicu... naime napravila sam salatu od pecenog patlidzana i to sam ispekla 4 kom i gorko je i ljuto je :( ne znam da li je jestivo..ostavila sam da se ohladi pa cu probati :( mozda da sam birala tanje i mladje patlidzane?...ovi moji su bili cvrsti i sjajni ali debeljiskasti i zreli i sa semenkama sto povecava rizik od gorkosti a to sam znala i opet..
Miljenko Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Jel to plavi paradajz? Rasece se i posoli, kako bi voda izasla (ona je vecinom prilicno gorka). Ako je crveni u pitanju, to znaci da je besomucno prskan do kraja i to je najbolje da zavrsi u kanti.
nenad Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 36 minutes ago, Lancia said: did she just make pasta out of pasta? 4
Lancia Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 4 minutes ago, slepa živana said: al se iznervirao Platio bih da sedim za stolom sa ovim tipom 1
Gojko & Stojko Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 6 hours ago, Lancia said: Majstor zvuči kao kad Roni Džons imitira Erika Banu koji imitira kriminalca Marka "Čopera" Rida (tj. glumi Čopera u istoimenom filmu). Obratiti pažnju na deo sa likom po imenu Stefan SaE
maheem Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 Zapratio nekog lika na instagramu i juce me inspirise sa ovim receptom: https://www.instagram.com/reel/CriTwzbvd3K/?igshid=YmMyMTA2M2Y= nadjem super chorizo umesto tog nekog kulena sto je on metnuo, skoljke, malo racica, nema italijanskog paradajza u konzervi, ni pelata, ni paradajzicicicica, ni passate. Uzmem lokalne, grunuo ih u tiganj pa skontao da su gadni pa jos i sa bosiljkom. Paaaaaa… bilo je jestivo :( Mogao sam se lepse gozbiti sendvicima od svih sastojaka.
Frank Pembleton Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 A morala si da probas?[emoji2957]....shiit has hit the fan. 1
Recommended Posts