banatjanin Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Uzmem juče svežeg romba, lep komad i reko, neću ga u rernu kao uvek, ide ceo na grill. Naravno, magarcu mi nije palo na pamet da postoji razlog zašto se ta riba peče skoro uvek u rerni. Pritom, znam koliko želatina ima u koži i koliko se lepi za prste i pribor. Pa, tako se lepi i za grill, što je rezultiralo haosom, opekotinama i nizom psovki. Bilo je jestivo.
Jumanji Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Pirincane rezance one tanusne[mention=55]Tihajeza[/mention] ? Ja to samo poparim vrucom vodom par min i procedim, nisam imala problema sa njima.Ovo bih jedino da imam povez preko ociju pa da me hrane i da nemam pojma sta je, do prvog zalogaja...Ameri i njihova nenormlna preterivanja
aram Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 svaki put aktiviram kvasac, danas me baš mrzelo. i naravno eno ga testo ko kamen, ni milimetar da naraste dva sata. 1
Valk Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 53 minutes ago, aram said: svaki put aktiviram kvasac, danas me baš mrzelo. i naravno eno ga testo ko kamen, ni milimetar da naraste dva sata. Story of my life.
renne Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 svaki put aktiviram kvasac, danas me baš mrzelo. i naravno eno ga testo ko kamen, ni milimetar da naraste dva sata. Ali zašto
aram Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Nemam poima, pre neki dan koristio kvasac iz istog pakovanja, sve bilo ok. Danas mrtav skroz. Oni moji turski hlepčići, stoput sam ih pravio, sigurno ništa nisam zajebo.
gospa buba Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 ne znam dal baba radi i preventivu: nemam suvog leba (nemam nikakvog) za fasirane shnicle! mozel shta drugo, ovsene, kuskus, prezle? ne bih izlazila ni za leba sent from bubamoto
Lancia Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 1 minute ago, aram said: ja dodam ponekad i brašno, to je isto sasvim ok I kobasicu
Lancia Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Just now, ivy said: i namrvi feta sir Nije lose ni neka pecurkica da se isecka
Recommended Posts