Jump to content

Kod babe Čohano

Featured Replies

Uzmem juče svežeg romba, lep komad i reko, neću ga u rernu kao uvek, ide ceo na grill. Naravno, magarcu mi nije palo na pamet da postoji razlog zašto se ta riba peče skoro uvek u rerni. Pritom, znam koliko želatina ima u koži i koliko se lepi za prste i pribor. 

Pa, tako se lepi i za grill, što je rezultiralo haosom, opekotinama i nizom psovki.

Bilo je jestivo. 

Pirincane rezance one tanusne[mention=55]Tihajeza[/mention] ? Ja to samo poparim vrucom vodom par min i procedim, nisam imala problema sa njima.

Ovo bih jedino da imam povez preko ociju pa da me hrane i da nemam pojma sta je, do prvog zalogaja...
Ameri i njihova nenormlna preterivanja

svaki put aktiviram kvasac, danas me baš mrzelo. i naravno eno ga testo ko kamen, ni milimetar da naraste dva sata. :cry:

53 minutes ago, aram said:

svaki put aktiviram kvasac, danas me baš mrzelo. i naravno eno ga testo ko kamen, ni milimetar da naraste dva sata. :cry:

Story of my life. 

Ali zašto

I kako?

Nemam poima, pre neki dan koristio kvasac iz istog pakovanja, sve bilo ok. Danas mrtav skroz. Oni moji turski hlepčići, stoput sam ih pravio, sigurno ništa nisam zajebo. 

• 4 weeks later...

ne znam dal baba radi i preventivu: nemam suvog leba (nemam nikakvog) za fasirane shnicle! mozel shta drugo, ovsene, kuskus, prezle? ne bih izlazila ni za leba :isuse:

sent from bubamoto

Prezle su skroz OK. Imas moju dozvolu.

naravno prezle bez problema

1 minute ago, aram said:

ja dodam ponekad i brašno, to je isto sasvim ok

I kobasicu :D

i namrvi feta sir :D

Just now, ivy said:

i namrvi feta sir :D

Nije lose ni neka pecurkica da se isecka :hihi: