darling Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 nije mi jasno sto gledate te babe pored zivih kjapica.
ivy Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 ja ne gledam, a i kjapice me nerviraju..ustvari vise nista ne gledam na 24hkuhinja...
Jeremija Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Ne ide pileća dziga sa bolonjezom, ja kad je pravim uglavnom pomešam sa belim mesom i baburama...
Bujodrag Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Malo limunovog soka je moglo da pomogne. Uz dosta peršuna. I luka izdinstanog posebno pa dodatog u šerpu. I, naravno, majčina dušica. Ide dobro uz sve pileće, i da popravi i da sakrije. Od pileta celog ima samo jedan deo koji vredi. To je srce, kad se ispohuje. Sve ostalo komotno može da se baci. OK, mož' bataci bez kostiju da prodju kad nema ništa bolje.
Bujodrag Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 (edited) 2 hours ago, Jeremija said: Ne ide pileća dziga sa bolonjezom, ja kad je pravim uglavnom pomešam sa belim mesom i baburama... Ovo je em besmisleno (ej, piletina u boljonjez) em pogrešno zbog babura. Kravetina i paradajz, svež ako je moguće, to je sve što treba. I cluk, naravno, on se podrazumeva. Ona otvorenost, neki bi rekli vazdušastost, ukusa i mirisa paprika nikako ne ide sa zemljanim i teškim ukusom bolonjeza. Čak i kad su bolonjeze brze i lagane. Mora paradajz da rezi. Edited October 24, 2018 by Bujodrag
Jeremija Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 ? Ne piletina i babure sa bolonjezom, nego sa dzigom...
Bujodrag Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 OK. Džiga je grešaka u bolonjezezezeu ali je ne bih lečio piletinom i baburama. Tako sam skapirao problem.
askeladden Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Przio ribu danas.Obicno u mesavinu brasna i zacina dodam i par kasicica gustina da bi riba bila hrskavija.Danas sam umesto gustina metuo secer u prahu.Zena nije pricala sa mnom dva sata nakon sto sam joj predlozio da prelije senfom i nece ni osetiti.Ja sam sipao ljutog sosa i bilo je sranje ali sam pojeo. Recept br 2 ovaj put by moja zena.Vitaminska salata od rendane rotkve,cvekle,mrkve i jabuke.Dresing, mulje i limunov sok.Kompletno nejestivo.Slatko,grozno.Verovatno previse cvekle a premalo rotkve?
Krošek Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 sto je bilo sranje? slatko ljuta pohana riba zvuci bas dobro. to ima u kineskom
askeladden Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Malo vise zacina u prahu u brasno i bilo bi skroz dobro.Ovako je secer nadvladao.Udavio sam ribu u srirachi i tako pojeo.A da,prilog slatki krompir iz rerne nije pomogao.
darling Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 1 hour ago, askeladden said: Przio ribu danas.Obicno u mesavinu brasna i zacina dodam i par kasicica gustina da bi riba bila hrskavija.Danas sam umesto gustina metuo secer u prahu.Zena nije pricala sa mnom dva sata nakon sto sam joj predlozio da prelije senfom i nece ni osetiti.Ja sam sipao ljutog sosa i bilo je sranje ali sam pojeo. Recept br 2 ovaj put by moja zena.Vitaminska salata od rendane rotkve,cvekle,mrkve i jabuke.Dresing, mulje i limunov sok.Kompletno nejestivo.Slatko,grozno.Verovatno previse cvekle a premalo rotkve? meni je otkrice sezone kombo sirova sargarepa i cvekla (2:1 u korist mrkve), izrnedane na najsitnije, s tek par kapi ulja (cesto jedem i bez ulja), dosta limunovog soka, posuta seckanim orasima. rotkvu ne jedem, ne znam kakav joj je ukus, jabuka mi ne treba, ova dva su idealan par. i nikad ih ne bih slagala uz ribu
askeladden Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Kolac je ispao ekstra.Mak,jabuke..njam.Plus stvarno podseca na Medjumursku gibu,kraljicu medju slatkisima. Salata je bila prepodnevni pokusaj.Riba je isla uz peceni slatki i obicni krompir i normalnu salatu.Ostatak rotkve ce u old school salatu sa orasima.Cvekla u borsc kako je Bog rekao .
darling Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 2 minutes ago, askeladden said: Kolac je ispao ekstra.Mak,jabuke..njam.Plus stvarno podseca na Medjumursku gibu,kraljicu medju slatkisima. tenks. znaci mi. iako si iseko pre preporucenog roka
Krošek Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 3 hours ago, darling said: rotkvu ne jedem, ne znam kakav joj je ukus rotkva ima lep ukus probaj. lepo se slaze sa orasima
Recommended Posts