Jump to content
IGNORED

Kod babe Čohano

dig_chohano

Recommended Posts

Posted

kurkuma se i koristi za farbanje tekstila. ti probaj na 90, pa ako ne upali, onda sve ponovo u kurkumu ^_^

brate zeno shta se tebi sve desilo :isuse: [emoji38]

sent from bubamoto

Posted

eh, to je samo jedna u nizu misterbinovskih situacija od kojih je moj zivot satkan. mada je ovo danas pretrano, zadovoljna bih bila i samo da je jelo ispalo sranje :D

majica ako se ne opere na 90, zivece novi zivot kao krpa za pranje prozora. kurkuma i ja smo danas zavrsile na zauvek. 

Posted

Jesam li ja jedini ovde koji viskove nepozeljne hrane baca u WC solju ?

Posted

i ja vecinu tecne hrane ili one koja moze da se ''razredi'' vodom pa baci u wc solju, bacam tako... ali mislim da je darling izbegla da to uradi da joj se ne bi ofarbala wc solja, kurkuma sve uzuti sa cim dodje u dodir... 

Posted (edited)

iju, dobro da si mi rekla. nisam zbog kurkume odustala od wc solje (do danas nista nisam znala o kurkumi osim da treba da je potrosim, a sad znam sve :D), nego zbog sociva. bojala sam se da je tesko, da ce pasti na dno i da ce ko tutkalo zapusiti wc solju. dobro je! i jos sam imala srece jer sam u poslednjem delicu sekunde preselila celu akciju na sudoperu, inace sam krenula samouvereno da izvrcem tesku punu serpu u tanku kesu u slobdonom prostoru. tad mi je proslo kroz glavu aj ipak na sudoperu i u sledecoj sekundi sve mi je ispalo iz ruku. 

Edited by darling
Posted
1 hour ago, darling said:

majica ako se ne opere na 90, zivece novi zivot kao krpa za pranje prozora. kurkuma i ja smo danas zavrsile na zauvek. 

Sta sam sad skrivio¿ :sad:

Posted

Ćuti, dobro je dok TI tepaju, nezgodno je kad počnu da TE :fantom:

• 6 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

U nastavku se nalazi jednostavan recept za pohovanu mocarelu i masline koji je sa nama podelio šef kuhinje hotela Radisson Blu.

Recept za pohovanu mocarelu i masline

Sastojci:

• Mocarela (baby ili buffalo)
  • Zelene masline bez koštice
  • Jaja
  • Brašno
  • Prezla

Priprema:
Mocarelu prosušiti na papirnom ubrusu i po potrebi je iseći na trećine (ukoliko je buffalo mocarela). Uvaljati je u brašno, jaja i prezle, pa ponoviti postupak. Isto postupiti i sa maslinama (mogu se puniti po želji).
Pržiti u dubokom ulju dok ne dobiju zlatnu boju.

Recept: Milan Leki

Pohovane masline?

I to verovatno košta 10 000 dinara tamo.

Posted

I čovek se ponosno potpisao ispod ovog spektakularnog recepta...

Posted
1 hour ago, Tresko said:

Ali buffalo mozzarella:laugh:

ne kapiram..

Posted (edited)
2 hours ago, Čutura said:

ne kapiram..

+1

mislim da ovom receptu nije mesto na ovom svetom topiku

Edited by Frile