July 16, 20213 yr Lik je bio takav cringe i na vlastitom forumu tamo nekad 2005, 2006. Ja kad sam ga video samo sam preskocio epizodu.
October 2, 20213 yr genijalno, i pored galeba žena priča o svemirskim česticama i daje primer lupe i sabiranja zraka. galeb, znam mi smo ko klinci spaljivali mrave vredi pogledati dakako
October 4, 20213 yr Radioaktivni komarac - daleko od Galebove verziranosti, ali zanimljivi gosti i domacin umetnicki nastrojen. Upravo gledam Bandovica
October 14, 20213 yr 18 hours ago, radisa said: Nisam inače, nijednom odgledao, ne znam odakle Youtubeu ideja da je to recomended za mene, ali ajde... Dobar je Zec, konzistentan u teoriji da bez obrazovanja nema budućnosti i pokušava goste da usmeri da pričaju o školstvu kroz svoju životnu priču. Za preporuku je gostovanje Aleka Kavčića, a ima i nekoliko sati gostovanja novinara Milivoja Mihajlovića na temu Kosova, 8/10, slušljivo i donekle interesantno
October 19, 20213 yr Kupih vreme zbog Vasića, tek sad naleteh na Galebov intervju koji je sasvim ok, obzirom da i nisam njegov ljubitelj. https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1969554
October 20, 20213 yr Ladno Olja Bećković bila kod Galeba, može biti interesantno. Prekosutra izbacuje na YT.