Jump to content
IGNORED

Formula 1

burekdzija

Recommended Posts

Posted

nisam primetio da je hamilton cestitao kolegi prvi PP

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

617

• Jimmy Kowalski

485

• renne

428

• Sludge Factory

345

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

F. Masa vozi trku života ... Ispao je bar 6 puta, nije uspeo da obidje nikoga i poslednji je od početka, pa do skoro samog kraja...

• 2 weeks later...
Posted

Hamilton je svima odrzao lekciju kako se vozi po kisi. Majstor(ija)!

Posted

Sinoćnja utrka MOTO GP 500 ccm je donijela više uzbuđenja i sportskog nadmetanja nego nam to F1 priušti u cijeloj sezoni. Nema tu taktika, boksova, punih spremnika, praznih spremnika, safety cara i ostalih gluposti. Dva vrhunska motocikla i 2 vrhunska vozača, staza i 30 krugova i......vozi, Miško!!!

Posted

Sa tom razlikom sto taktike, boksovi, puni i prazni spremnici nisu gluposti.. Onda bolje video igrice gledati.. Ili NASCAR.

• 2 weeks later...
Posted

Kakva trka u Mađarskoj.Prva pobeda Kovalainena

Posted
Kakva trka u Mađarskoj.
tuzna
Posted

Nek ide sve u *beep* *beep*! :rant:

Posted

vala bas! posle onog ferarijevskog crkavanja 3 kruga pred kraj morala je da usledi tush- terapija (inace bih zaista razbiJo televizor).

Posted

Malo je falilo da Raikonen prestigne Glocka , a to bi se verovatno i dogodilo da nije crko Ferari koji je Masa vozio , pa je Kimi dobio signal iz boksa da malo uspori auto , a bio je stvarno blizu ispod sekunde i onda nakon toga 6 sekundi ili skoro 7.Bila je to interesantna trka.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Kurac u picku, bre!!! :rant:Da li je moguc skup ovakvih baksuza i baksuzluka na jednom mestu?

Edited by Sludge Factory
Posted

svaka cast arhitekti, prelep prizor za oci ova staza u Valensiji...Alonso pukao bash pred svojima, a i Kimi takodje (jel broji neko njegova odustajanja?!)...Glock vozi odlicno, verovatno dolazi do bodova...ajmo Luis, ajmo Luis, ajmo Luis...

Posted

Meni bas ne bese prizor za oci.. Zbog onih kranova (za luku?) sve izgleda kao gradiliste.. ili Aleksandrija u Novom Sadu. Mada, lep bio onaj mostic, eto.

Posted

Sad sam čuo na Foxu da će se Berni Eklston potruditi da se u Crnoj Gori održavaju trke Formule 1. S druge strane, Marović (čini mi se da su njega pomenuli) izjavljuje da staza neće biti pored mora.

Posted
Sad sam čuo na Foxu da će se Berni Eklston potruditi da se u Crnoj Gori održavaju trke Formule 1. S druge strane, Marović (čini mi se da su njega pomenuli) izjavljuje da staza neće biti pored mora.
:lol:a đe će drugo do u crnu goru koju su napravili na cigarama. malo će možda da ih jebe ona ekološka taksa, ali dobro.