banecare1 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 nisam primetio da je hamilton cestitao kolegi prvi PP
Lezilebovich Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 F. Masa vozi trku života ... Ispao je bar 6 puta, nije uspeo da obidje nikoga i poslednji je od početka, pa do skoro samog kraja...
Buck Naked Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Hamilton je svima odrzao lekciju kako se vozi po kisi. Majstor(ija)!
Ezekijel Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Sinoćnja utrka MOTO GP 500 ccm je donijela više uzbuđenja i sportskog nadmetanja nego nam to F1 priušti u cijeloj sezoni. Nema tu taktika, boksova, punih spremnika, praznih spremnika, safety cara i ostalih gluposti. Dva vrhunska motocikla i 2 vrhunska vozača, staza i 30 krugova i......vozi, Miško!!!
Buck Naked Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Sa tom razlikom sto taktike, boksovi, puni i prazni spremnici nisu gluposti.. Onda bolje video igrice gledati.. Ili NASCAR.
melankolic Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 vala bas! posle onog ferarijevskog crkavanja 3 kruga pred kraj morala je da usledi tush- terapija (inace bih zaista razbiJo televizor).
Jerry Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Malo je falilo da Raikonen prestigne Glocka , a to bi se verovatno i dogodilo da nije crko Ferari koji je Masa vozio , pa je Kimi dobio signal iz boksa da malo uspori auto , a bio je stvarno blizu ispod sekunde i onda nakon toga 6 sekundi ili skoro 7.Bila je to interesantna trka.
Sludge Factory Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 (edited) Kurac u picku, bre!!! :rant:Da li je moguc skup ovakvih baksuza i baksuzluka na jednom mestu? Edited August 24, 2008 by Sludge Factory
John Coltrane Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 svaka cast arhitekti, prelep prizor za oci ova staza u Valensiji...Alonso pukao bash pred svojima, a i Kimi takodje (jel broji neko njegova odustajanja?!)...Glock vozi odlicno, verovatno dolazi do bodova...ajmo Luis, ajmo Luis, ajmo Luis...
Buck Naked Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Meni bas ne bese prizor za oci.. Zbog onih kranova (za luku?) sve izgleda kao gradiliste.. ili Aleksandrija u Novom Sadu. Mada, lep bio onaj mostic, eto.
melankolic Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Sad sam čuo na Foxu da će se Berni Eklston potruditi da se u Crnoj Gori održavaju trke Formule 1. S druge strane, Marović (čini mi se da su njega pomenuli) izjavljuje da staza neće biti pored mora.
bios Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Sad sam čuo na Foxu da će se Berni Eklston potruditi da se u Crnoj Gori održavaju trke Formule 1. S druge strane, Marović (čini mi se da su njega pomenuli) izjavljuje da staza neće biti pored mora.:lol:a đe će drugo do u crnu goru koju su napravili na cigarama. malo će možda da ih jebe ona ekološka taksa, ali dobro.
Recommended Posts