ducca Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 (edited) Stvarno svaka cast Kubici, zasluzio je, cele sezone je sjajan!Poljska himna 2 puta se slusa u 5 minuta sirom sveta.edit: i Nemacka takodje :P Edited June 8, 2008 by ducca
Brazilac Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jel se to Hamilton skucao u Kimija u boxu? Ako sam uopste dobro razumeo...
Nesh Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 (edited) Jel se to Hamilton skucao u Kimija u boxu? Ako sam uopste dobro razumeo... Kimi i Kubica stajali na izlasku iz boksa zbog crvenog svetla, a Hamilton tresnuo Kimija otpozadi! Edited June 8, 2008 by Nesh
Brazilac Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Kimi i Kubica stajali na izlasku iz boksa zbog crvenog svetla, a Hamilton tresnuo Kimija otpozadi!E svasta! Neki link?
Nesh Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 E svasta! Neki link?Bas svasta!Ako neko ima link, lepo bi bilo da okaci. Ja samo video na TVu!
notenoughreasonsforclaire Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Poljska himna 2 puta se slusa u 5 minuta sirom sveta.Stajao u stavu "Mirno!" oba puta !
Bustin Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 (edited) edit: obratiti paznju na kimija koji ladno pokazuje semafor hamiltonu. verovatno najkulja reakcija ikada videna. ja bih malom pustio svu krv odma tu, na izlazu iz pita. Edited June 8, 2008 by Bustin
Buck Naked Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Izgleda da je Hamilton popio i kaznu za 10 mesta unazad na Manjem Kuru...Nego, aj sto je poljska himna, al sto je "Hej Sloveni" melodija! Milina!
Nesh Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Evo ide snimak trke na HRT2, pa ko je propustio ili zeli da obnovi gradivo...
micke Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Unapred sa izvinjavam se na trolovanju, ali mi se ne otvara nova tema, a pretpostavljam da neko ovde može da mi pomogne.Pošto nigde na netu (???) ne mogu da nađem ništa o auto trkama za koje sam jutros načuo na TVu da treba da se održe u Beogradu za ovaj vikend moram vas ovde da pitam da li neko zna nešto o tome (kad, gde) ili mi se samo učinilo?hvala
Recommended Posts