renne Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Krenuo je na satelitu, svaki minut će i u kablu.Trebalo bi do 16:00 da krene svima.
tazza Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ovaj komentator priča kao Saša Popović pa me dekoncentriše
ajgor Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Je li slučajno ili sasvim namerno danas "utišan" nemački RTL u KDS-ovoj mreži za vreme kvalifikacija? Takav gnusan postupak nije do sada primenjivan, uvek se mogao gldati RTL-ov prenos čak i kada je postojao prenos na nekom od zemaljskih emitera. Naravno, info kanal još ni ne pominje Sport klub Prime.
ajgor Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 KOliko ja znam niko nije tražio.Pizde poštarske su upravo ugasile RTL, verovatno za svaki slučaj ako do kraja godine možda budu imali SKP.
Lancia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 i sto hoce da ukinu Turcima ovu trku?¿ staza je jedna od najlepsih.
notenoughreasonsforclaire Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ne Forumu Sport Kluba ne baš suptilno vređaju Babića, a pride o sebi govore u neprijatnim superlativima: vec drugi put pomenuti nije najbolji komentator auto trka. ne radi se o timskog ili ne igracu, vec jednostavno da je najbolji bio bi kod nas, kao sto je sqa svim sportovima. ...mi ne da hocemo, nego mi imamo uvek najbolje.
ducca Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) Kompleksasi.Shumi nastavlja da bude jeban. O hvala mu sto se vratio da me uveseljava iz vikenda u vikend. :wicked:Ein rutinische arbeit fur Sebi Edited May 8, 2011 by ducca
Recommended Posts