May 7, 201113 yr Je li slučajno ili sasvim namerno danas "utišan" nemački RTL u KDS-ovoj mreži za vreme kvalifikacija? Takav gnusan postupak nije do sada primenjivan, uvek se mogao gldati RTL-ov prenos čak i kada je postojao prenos na nekom od zemaljskih emitera. Naravno, info kanal još ni ne pominje Sport klub Prime.
May 8, 201113 yr KOliko ja znam niko nije tražio.Pizde poštarske su upravo ugasile RTL, verovatno za svaki slučaj ako do kraja godine možda budu imali SKP.
May 8, 201113 yr Ne Forumu Sport Kluba ne baš suptilno vređaju Babića, a pride o sebi govore u neprijatnim superlativima: vec drugi put pomenuti nije najbolji komentator auto trka. ne radi se o timskog ili ne igracu, vec jednostavno da je najbolji bio bi kod nas, kao sto je sqa svim sportovima. ...mi ne da hocemo, nego mi imamo uvek najbolje.
May 8, 201113 yr Kompleksasi.Shumi nastavlja da bude jeban. O hvala mu sto se vratio da me uveseljava iz vikenda u vikend. :wicked:Ein rutinische arbeit fur Sebi Edited May 8, 201113 yr by ducca