Tihajeza Posted March 1 Posted March 1 A što se tiče ovih kružnih tokova gore, oni su odavno ušli u plan detaljne regulacije za ovaj deo grada, tj. nije da ih tek planiraju, oni su već odavno tu fiksirani planskim dokumentom.
đorđe geprat Posted March 4 Posted March 4 maločas videh prilog na N1 o inicijativi za sklanjanje rampe na ulazu u soliter u bloku 44. momak reče u mikrofon kako je to bila inicijativa 5 vlasnika stanova. razlozi, po meni, bizarni. reče da je usvojevo većinom prisutnih (njih petoro). drugise nisu pojavili. soliter od 13 spratova. poslejeon i ioš jedna objašnjavala zašto ta rampa mra da postoji. upravnik je rekao da to ne važi nego da mora da se glasa odstana do stana. i, bi odbijeno. ne bi mi jasno ovo: u jeku borbe stanara blokova za opštu "blokovsku" stvar da se ne pojave ljudi zbog nečeg što im je pod nosom i vrlo vrlo bitno.
Frank Pembleton Posted March 4 Posted March 4 28 minutes ago, đorđe geprat said: maločas videh prilog na N1 o inicijativi za sklanjanje rampe na ulazu u soliter u bloku 44. momak reče u mikrofon kako je to bila inicijativa 5 vlasnika stanova. razlozi, po meni, bizarni. reče da je usvojevo većinom prisutnih (njih petoro). drugise nisu pojavili. soliter od 13 spratova. poslejeon i ioš jedna objašnjavala zašto ta rampa mra da postoji. upravnik je rekao da to ne važi nego da mora da se glasa odstana do stana. i, bi odbijeno. ne bi mi jasno ovo: u jeku borbe stanara blokova za opštu "blokovsku" stvar da se ne pojave ljudi zbog nečeg što im je pod nosom i vrlo vrlo bitno. Cccc G. Đorđe u 44-om nema zgrada sa 13 spratova. 63 je valjda u pitanju. A to sa stanarima i SZ je standardna pojava. Sad bukvalno kad neko kupuje stan treba da gleda i koliko je stanova u SZ jer ako ih je mnogo neće moći ništa da obave. Ima tu neka caka da ako se neko ne pojavi na tri uzastopna sastanka on se briše iz "kvoruma" pa onda se smanjuje broj ljudi za donošenje odluka. Druga varijanta je da predsednik SZ zaređa od stana do stana i anketira stanare, ali mislim da se ne mogu sve odluke donosoti tako. Inače u "obrazloženju" za sklanjanje je navedeno "da rampa narušava spiljni izgled zgrade i samim tim smanjuje vrednost stanova" 😳😳😳
Eleniko Posted March 4 Posted March 4 čekaj, ovde se uključenja na i isključenja sa mosta na adi navode kao svetao primer... mmmm idem da zamotam čokoladu u foliju...
đorđe geprat Posted March 4 Posted March 4 @Frank Pembleton nisam baš pažljivo pratio. učinilo mi se da je reka "blok 44". a i soliter/ulaz je bio crvea cigla.moguće da grešim.
Frank Pembleton Posted March 4 Posted March 4 (edited) Evo kako naprednjaci renoviraju blok. BTW, prvo su napravili sranje, kopali na pogrešnom mestu, onda spektakularno "popravili"... Edited March 4 by Frank Pembleton 5 3
Barti66 Posted March 4 Posted March 4 Više od pola veka stoje kano klisurine i samo im je trebalo poređati drvenariju... ali ne, oni znaju bolje... Msm jasno je, samo na ovoj klupici je neko dobar par desetina hiljada mimo realnih troškova pa x broj klupica....milinica
Mr.Mxyzptlk Posted March 5 Posted March 5 (edited) dodjes u grad iz pripizdine da bi se zalio na buku. boze svasta. najjace da ce neki protest da zaustavi progres kojim ovaj grad ide. ti iz agostina neta su do sada ziveli u stroki i golubijim govnima, okruzeni divljim psima i ciganima. 💪 Edited March 5 by Mr.Mxyzptlk 1 2
spettacollo Posted March 5 Posted March 5 On 4. 3. 2024. at 11:17, Frank Pembleton said: Kružni tok u produžetku BZĐ Da li mi se učini ili na semaforu gde je nekad bio kraj Bulevara Zorana Đinđića stoji znak obavezno levo?
kud u maglu Simoviću Posted March 5 Posted March 5 da, verovatno ga još nisu uklonili al ima oznaka na kolovozu, za levo pravo i desno 1
Popular Post Frank Pembleton Posted March 5 Popular Post Posted March 5 45 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: dodjes u grad iz pripizdine da bi se zalio na buku. boze svasta. najjace da ce neki protest da zaustavi progres kojim ovaj grad ide. ti iz agostina neta su do sada ziveli u stroki i golubijim govnima, okruzeni divljim psima i ciganima. 💪 Buka je od slepera koji tuda prolaze sjebavaju put, nisu im pokriveni tereti pa rasipaju pesak svuda.Sto je najgore ta separacija izgleda nema papire, jer na zahtev MUP i kapetanije nisu imali. Ali nastavi samo dobro ti ide....Progres ne sme da stane 10
jorma shparga Posted March 5 Posted March 5 ja sam koleginu opasku shvatio kao ironiju - niko, a posebno ne ovde, nije toliki degenerik da ono misli ozbiljno 1
Recommended Posts