Filozof manijak Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 meni je gimnazija bila kao zatvor dok sam je pohađao, iako je bila bivša kasarna 3
SNARC Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Moja izgradjena na starom nemackom groblju..i nakon nekog vremena pocela je da tone 2
Filozof manijak Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 To si prepisao scenario filma Poltergajst
SNARC Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 3 hours ago, Filozof manijak said: To si prepisao scenario filma Poltergajst Prepisao..prepisao... Ovo uokvireno zutim je kapela Sv. Roka, postoji i dan danas. Gimnazija je odmah tu pored. Secam se kad su radili nesto, dovukli masineriju i krenuli da nenadano vade kosti sa sve zemljom.
Frank Pembleton Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Gangula najavio uređivanje savskog keja kod blokova.Kaže JKP Zelenilo ima već izrađen projekat.Još samo da je i njima rekao da imaju.Dakle razjebaće sve.....shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Sutra u Bloku 45 u MZ Sava u 18h lokalni SNS organizuje "razgovor sa glavnim urbanistom" verovatno su zamislili da to organizuju uz odobravanje, ali spremamo im "malo iznenađenje".Nisam siguran da će im se svideti.......shiit has hit the fan. 6
Frank Pembleton Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Bilo je "veselo".Palo je 1 "maltretiranje" glavnog urbaniste.Uhvaćen u laži više puta."Drugo poluvreme" 20.02. U sali GO NBG.....shiit has hit the fan. 2 3
Frank Pembleton Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Evo za "mazohiste"...Ono što je meni zaparalo uši je da je ovaj ljigavac Stojičić optužio građane da su krivi za haos sa planovima da su oni hteli da obustave i time "reše stvar" ali su "građani se pobunili"....shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Danas opet "razgovor sa gradskim urbanistom" ovog puta za stanare B7O i B70a.Tribina je u 18h u sali GO Novi Beograd, jer u 70-om nema sale.Ajd da vidimo kako će biti, cenim da će ovi oz SNS da se spreme na tvrdo.U 45-om smo ih "zaskočili"........shiit has hit the fan. 2
beatakeshi Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Konvar opet kopao na uglu Obrigada i Heroja sa Košara. Da li im neko broji koji je to put? Danas su, valjda, završili.
kud u maglu Simoviću Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 5-6 sigurno in ader njuz soul64(65) se zida između vrtića i medecine rada i onog novog one-a pa do imt-a, zidaju bosanci is sportvisiona +2k€ je m2 i već se prodaje
Recommended Posts