Lezilebovich Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 U stvari, prekoputa 44. Blok 63, pored shell pumpe. Samo mi nije jasno sto su srušili KUD Rad, verovatno će i tamo neki nastavak da izgrade
Ravanelli Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 3 hours ago, Lezilebovich said: Pakao :( Inspirasno zmijicom sa nokia 3310 Uzas jebeni. Inace mislim da smo mi kao gradjani ludi sto na te povrsine nismo zasadili drvece, posadili klupe i sredili neke ljuljaske. Ovi skotovi ce ovako iskoristiti svaku preostalu povrsinu na nbg
gospa buba Posted January 7, 2020 Author Posted January 7, 2020 novi beograd projektuju ljudi koji ga mrze. sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 liči malo sa ovim drvenim panelima na onu s ugla gandijeve i jurija g. jel neko zna šta zidaju na placu omv pumpe u bloku 70?
Ravanelli Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Mislis pored kineskog trznog centra, prema mostu na adi? Ako se ne varam stambena zgrada. Gledao sam pre jedno mesec dana sve nbg projekte, pa se otprilike secam da je tu stambena.
mraki Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 (edited) Inače, ex Marbo ekipa posle A Bloka sad (planira da) zida nešto na Dorćolu. Edited January 7, 2020 by mraki
kud u maglu Simoviću Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 13 minutes ago, Ravanelli said: Mislis pored kineskog trznog centra, prema mostu na adi? Ako se ne varam stambena zgrada. Gledao sam pre jedno mesec dana sve nbg projekte, pa se otprilike secam da je tu stambena. ne, ovo je bukvalno 20m od omv-a između old kineza i pumpe a tu između kineza i belih zgrada dižu stambenu zgradu, eno je na tvitu koji je mraki okačio
Frank Pembleton Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 liči malo sa ovim drvenim panelima na onu s ugla gandijeve i jurija g. jel neko zna šta zidaju na placu omv pumpe u bloku 70?KFC fast food... A isto tako će još jednu da uglave kod NIS pumpe u 45-om... ... Shiit has hit the fan...
Lezilebovich Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 3 hours ago, Ravanelli said: Inspirasno zmijicom sa nokia 3310 Uzas jebeni. Inace mislim da smo mi kao gradjani ludi sto na te povrsine nismo zasadili drvece, posadili klupe i sredili neke ljuljaske. Ovi skotovi ce ovako iskoristiti svaku preostalu povrsinu na nbg Možda... NDB je organizovao protest na ovoj parceli pre 2 godine, ali nas je bilo 20ak...eventualno 30.
Barti66 Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Aj malo nek se maknu u druge delove grada, neka se marbovci i raznorazni neimari otkače od NBgda, ovo je stvarno previše i postaje pakleno za bilo kakvo funkcionisanje i život sem u 4 zida. Sa nepromenjenom infrakstruturom i žutim trakama koje provlače buseve na svakih pola sata i prazna taksi vozila, ali i buduću BAS, sledi igranka tokom većeg dela dana bez alternative.
gospa buba Posted January 7, 2020 Author Posted January 7, 2020 neka, grozan je bio novi brograd tako nenastanjen, sad ce da bude taman kako treba sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Možda... NDB je organizovao protest na ovoj parceli pre 2 godine, ali nas je bilo 20ak...eventualno 30.Kao i za pumpu, sad oni tamo vrište, pošto ovi sad kopaju i za rezervoar za gas...E pa rođaci sad je kasno... ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Kulturo eve me!... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted January 8, 2020 Author Posted January 8, 2020 chija je gajewska? sent from bubamoto
Recommended Posts