Блок_64 Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Има ли још нешто да нам удену на нбг.Верујем да ће убрзо и паркинг да нам наплаћују по блоковима.
jorma shparga Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 S obzirom ko je ponikao u 45-tom sve smo zasluzili :(
Delija67 Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Ja imam dojavu da ce da ruse onaj autoservis u bloku 45 u Jurija Gagarina pored Enjuba i na njegovom mestu da prave osmospratnicu.
Frank Pembleton Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Ja imam dojavu da ce da ruse onaj autoservis u bloku 45 u Jurija Gagarina pored Enjuba i na njegovom mestu da prave osmospratnicu.Onaj ACS?Ja verujem da je on tu "oteo" dosta prostora na divlje. Mada cenim da je uspeo da "legalizuje" to... Ali dizanje tako neke zgradurine... Nadam se da je to buva...
beta Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 nije buva. tačno je ovo što delija piše. prošle godine su radili urbanistički projekat. posle čula ko je u pitanju pa mi bilo jasno.
Блок_64 Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 (edited) Ко је у питању. Edited July 6, 2017 by Блок_64
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 (edited) nijemojedapričamotome e a ja sam čuo da će izmedju one džeri zgrade i energoprojekta, na mestu baraka i muzičke škole stanislav binički nići stambeni objekat, a i da će kineski kulturni centar biti ne samo kulturni, već pomalo i tržni tj trgovinski :( Edited July 6, 2017 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 nije buva. tačno je ovo što delija piše. prošle godine su radili urbanistički projekat. posle čula ko je u pitanju pa mi bilo jasno. Znaci oni ce da ruse ovoga?Jel ima negde javno dostupan taj projekat?
beta Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Znaci oni ce da ruse ovoga?Jel ima negde javno dostupan taj projekat? taj i gradi . za projekat ne znam, ja sam ga videla prošlog proleća.
Lezilebovich Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 nijemojedapričamotome e a ja sam čuo da će izmedju one džeri zgrade i energoprojekta, na mestu baraka i muzičke škole stanislav binički nići stambeni objekat, a i da će kineski kulturni centar biti ne samo kulturni, već pomalo i tržni tj trgovinski :( možda se zato na tom kineskom kulturnom centru apsolutno ništa ne dešava od kad su ga ogradili i pomerili dečiji parkić prošle godine
Frank Pembleton Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 taj i gradi . za projekat ne znam, ja sam ga videla prošlog proleća. Hmmm Za sada nema indicija , no časkom se to obrne...
gospa buba Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 možda se zato na tom kineskom kulturnom centru apsolutno ništa ne dešava od kad su ga ogradili i pomerili dečiji parkić prošle godine japanci se sigurno odushevili ^_^
Lezilebovich Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 a jadna bista, stoji na onom parkingu ... ali je interesantno da svaki dan ima nekih turista kineza, vire kroz ključaonicu i pukotine u ogradi kako bi videli šta se krije iz ograde ... a tamo livada
Recommended Posts