beta Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) privatna bolnica, pretpostavljam? da li drzava razmatra uvodjenje josh koje srednje shkole za nbg/munze, sa lokacijom nbg. ako bi moglo?nije dovoljno shto nema dosta za nas, nego i ovi iz preko pocheli da prelaze, kao bash im dobre deveta i deseta <_< mislim, bilo bi elementarno da gimnazijsko odeljenje ne broji 39 do 42 škola je predviđena za blok 69. koliko ja znam bolnica bi trebalo da bude privatna, turkiš ako se u međuvremenu nisu predomislili Edited March 14, 2017 by beta kentauri
Lezilebovich Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 bar ćemo imati bolnice. ona tomina i ta nova, jedro ...
gospa buba Posted March 14, 2017 Author Posted March 14, 2017 škola je predviđena za blok 69. koliko ja znam bolnica bi trebalo da bude privatna, turkiš ako se u međuvremenu nisu predomislili kakva shkola, to je pitanje?
beta Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) kakva shkola, to je pitanje? tamo u brodogradilištu već postoji neka srednja za IT. možda nju zadržavaju. ne znam jer je još uvek rani javni uvid, sve je okruglo pa na ćoše bez detalja. predviđaju i 2 vrtića i jedan objekat kulture, blok 18, opera ili šta već im padne na pamet. nebo je granica Edited March 14, 2017 by beta kentauri
gospa buba Posted March 14, 2017 Author Posted March 14, 2017 nema veze. svi cemo u dualno kod vese -_-
beta Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) jedan objekat kulture je gradska galerija, lepo piše za pismene dosta je bilo, moram intelektualno da se posvetim rakovici Edited March 14, 2017 by beta kentauri
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 edip@kums. kako u normalnim zemljama ljudi to reshavaju? sazidaju novi grad pored starog?valjda. tako su nastali new york, new castle, novi sad, neuchatel, нижний новгород... već sada je u jurija g. paklena gužva, a ulica je spremna da joj se doda po jedna traka u oba smera(mislim da ima mesta). dok su raskrsnice sa omld brgd, gandijevom i nehruovom zrele za podzemne prolaze
gospa buba Posted March 14, 2017 Author Posted March 14, 2017 (edited) valjda. tako su nastali new york, new castle, novi sad, neuchatel, нижний новгород... već sada je u jurija g. paklena gužva, a ulica je spremna da joj se doda po jedna traka u oba smera(mislim da ima mesta). dok su raskrsnice sa omld brgd, gandijevom i nehruovom zrele za podzemne prolaze pa ionako vec blogdzije voze trotoarima bez velikog uzbudjivanja <_< mislim, i teleport bi zagushili Edited March 14, 2017 by gospa buba
renne Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 kakva shkola, to je pitanje? Ne da neće biti novih, nego i stare ukidaju i integrišu u jednu
Блок_64 Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Meni samo nije jasno kome bre oni valjaju tolike stanove? ....shit has hit the fan... Друже ако ми верујеш и ја се то питам.А продају се као луди.
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 znači ima keša. drugi ešaloni kupuju po dve tri gajbe
Frank Pembleton Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Pa dobro, pisao sam, u Savada bloku imaju 2-3 "kupca" koji su kupili pi 7-10 stanova u paketu. Zo je verovatno neko pranje para ,ali ima valjda i to kraja... ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 (edited) Večeras na pijaci blok 44 ima onaj noćni sajam ili kako se već zove... http://www.beograd.rs/lat/beoinfo/1728136-beogradski-nocni-market-u-bloku-44/ ....shit has hit the fan... Edited March 31, 2017 by Frank Pembleton
Recommended Posts