Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Hoćemo da se šetamo u gaćama po stanu, dok on radi...

....shit has hit the fan...

meni to u potpunosti odgovara. a i gace su nashe, privatne gace :D

Posted

Pobeze mi buvljak jos nekih 4-5 km  <_<

http://fortyfivers.blogspot.rs/p/buvljak-i-zvanicno-iza-bloka-45.html

mada iskreno ne pamtim kad sam tamo poslednji put kupio nesto pametno.

U opticaju za novu lokaciju buvljaka bili su placevi u Rakovici , Leštanima i Zemunu .

+ Nemenikuce i Azbukovica

Cini mi se da su ove alternativne lokacije stavili samo da bi zakljucili da je moglo i gore

Posted

eto, pojma nisam imao... ja jesam svašta-nešto tamo kupovao

no, 95etica je 100 meteri ispod mene kod banije, te će put biti cca 10 minuta duži, što nije strašno (za one koji ne idu bajsem ;) )

Posted

ideja da buvljak praktichno bude na obali je... pa, ne znam shta je. ne vidim shta ce tu <_<

ali pretpostavljam da se polako primichemo ideji jednog lepog trznog centra na adi, sa bazenom na vrhu. mislim, da ima -_-

Posted

Divno. Jurija Gagarina je i onako super prohodna, nema guzvi, pa ce ovo pomeranje buvljaka taman malo da optereti taj neizraubovani asfalt.

Posted

Taman da se oslobodi atraktivna lokacija za gradnju stanova.

Posted

meni nije jasno zašto će biti 3x veći kad su oni pretposlednji redovi štandova, vazda bili prazni

prave neki spoj buvljaka, kvantaške i auto pijace?

Posted

Oslobadjanje atraktivne lokacije za gradnju stanova nije lose samo po sebi. Skandalozno je da visokourbanizovani Novi Bgd bude presjecen pustopoljinom, zapustenom zeljeznickom stanicom, akcenat na zapustenom, kao i nepreglednim nizom tezgi.

Jedini valjani kontraargument mi je Bubin, obalu trositi na buvljak je skandal druge vrste.

Cuvanje zatecene gradske infrastrukture ne treba da se pretvori u pandan radikalnom pokretu zelenih. To sto je Beograd na vodi krs, ne znaci da je svaki gradjevinski poduhvat krs.

Da, moguce je da je i Lezilebov saobracajni argument ok, ne znam da proracunam.

Posted (edited)

nova lokacija buvljaka je deo plana koji je trenutno na ranom javnom uvidu, pdr područja uz vinogradsku ulicu.

planiraju trasu saobraćajnice beograd-južni jadran.

Edited by beta kentauri
Posted

te će put biti cca 10 minuta duži, što nije strašno (za one koji ne idu bajsem ;) )

za one koji idu baisom ce biti 5 minuta duzi  :misko:

Posted

nova lokacija buvljaka je deo plana koji je trenutno na ranom javnom uvidu, pdr područja uz vinogradsku ulicu.

planiraju trasu saobraćajnice beograd-južni jadran.

beograd svemir. preko morave.

Posted (edited)

Mislim da će ga ovim još više upropastiti, mislim buvljak kao delatnost. Udaljiće ga više...

A ona lokacija je valjda odavno viđena za onaj koncept autobuske stanice valjda...

Doduše osvanjivale su tu i neke slike rendera nekih fudbalskih stadiona ovo ono...

Edited by Frank Pembleton
Posted

E da sad mi pade na pamet...

To će sad biti skoro u nivou onih hacijendi porodice Nikolić i kamarile...