Ivo Petović Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Sumnjam da će ići sa SNS, ovi su mu podmetali neke patetične letke pokušavši da ga kompromituju.
gospa buba Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 pa mislim, ako ode s njima, posle moze samo da nastavlja s njima dalje kroz zivot, k zalasku sunca ^_^
nenad Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) Ici ce Gangula sa SNSom skoro sam siguran, bice nesto tipa ,,opstina mora da ima dobru saradnju sa gradskim vlastima" bla bla bla i meni se tako cini, ipak je u gradu sve ozbiljniji faktor njegov kolega iz reprezentacije slavko. bice prica zajedno smo osvajali medalje za srbiju, zajedno cemo uciniti da (n)bg zasija zlatnim sjajem. jako bih voleo da me osecaj vara. edit unapred se izvinjavam sapicu ako dramim bez potrebe... Edited April 25, 2016 by nenad
Lezilebovich Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Sumnjam da će ići sa SNS, ovi su mu podmetali neke patetične letke pokušavši da ga kompromituju. zar nije neko rekao da je to Šapara sam sebi podmetao
SleeperSleep Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Sumnjam da će ići sa SNS, ovi su mu podmetali neke patetične letke pokušavši da ga kompromituju.ici ce milion posto sa sns.
gospa buba Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 ici ce milion posto sa sns. i ja rachunam. shanse da ja ne ispanem koza su minimalne :D
Frank Pembleton Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Dobro, ići će sa SNS , ajde što ste dosadni! ???? I to mu je kraj , ni prvi ni poslednji... ....shit has hit the fan...
Блок_64 Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 С обзиром да снс има кадар раван курцу вероватно су му нудили и пре избора да буде на њиховој листи а он их одјебао. Искористили су сваку прилику да му подметну ногу у кампањи и ја стварно не видим разлог да иде са њима у коалицију.
Dr Arslanagić Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 +1 čak mi se čini da je realan trijumfalan povratak u staro jato.
hazard Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Inace, nekako je skroz prigodno da Gangula bude predsednik NBG. Kblo tebra, gangula.
Dr Arslanagić Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 brte, nije ovo 96 NBGD je danas meka za nas young professionals
hazard Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 ma važi to su ušminkani fol-japiji, k'o dr. gangula, a u srcu tebra brate minli ne kažem da ima nekih tu izuzetaka i padobranaca, naravno, ali kblo je kblo :misko:
Utvara Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Nema šta da vas brine, Šapić će svakako ići sa SNSom, zato je i napustio DS sa grupom građana.
kud u maglu Simoviću Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 pa nije juče(pre neki dan) napustio ds imao je intervju za al džaziru gde kaže uz one floskule o napredku nbgd da je dobrodošao svako kome je napredak opštine važan kao i njemu i da je dobro saradjivao u prošlom mandatu sa sps, ldp, pupsom i ostalim. gde ne pominje sns
Recommended Posts