Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Sumnjam da će ići sa SNS, ovi su mu podmetali neke patetične letke pokušavši da ga kompromituju.

Posted

pa mislim, ako ode s njima, posle moze samo da nastavlja s njima dalje kroz zivot, k zalasku sunca ^_^

Posted (edited)

Ici ce Gangula sa SNSom skoro sam siguran, bice nesto tipa ,,opstina mora da ima dobru saradnju sa gradskim vlastima" bla bla bla

i meni se tako cini, ipak je u gradu sve ozbiljniji faktor njegov kolega iz reprezentacije slavko. bice prica zajedno smo osvajali medalje za srbiju, zajedno cemo uciniti da (n)bg zasija zlatnim sjajem.

jako bih voleo da me osecaj vara.

edit

unapred se izvinjavam sapicu ako dramim bez potrebe...

Edited by nenad
Posted

Sumnjam da će ići sa SNS, ovi su mu podmetali neke patetične letke pokušavši da ga kompromituju.

zar nije neko rekao da je to Šapara sam sebi podmetao™

Posted

ici ce milion posto sa sns.
Posted

ici ce milion posto sa sns.

i ja rachunam. shanse da ja ne ispanem koza su minimalne :D

Posted

Dobro, ići će sa SNS , ajde što ste dosadni! ????

I to mu je kraj , ni prvi ni poslednji...

....shit has hit the fan...

Posted

С обзиром да снс има кадар раван курцу вероватно су му нудили и пре избора да буде на њиховој листи а он их одјебао.

Искористили су сваку прилику да му подметну ногу у кампањи и ја стварно не видим разлог да иде са њима у коалицију.

Posted

+1

čak mi se čini da je realan trijumfalan povratak u staro jato.

Posted

Inace, nekako je skroz prigodno da Gangula bude predsednik NBG. Kblo tebra, gangula.

Posted

brte, nije ovo 96

NBGD je danas meka za nas young professionals  :fantom:

Posted

ma važi :fantom:

to su ušminkani fol-japiji, k'o dr. gangula, a u srcu tebra brate minli 

ne kažem da ima nekih tu izuzetaka i padobranaca, naravno, ali kblo je kblo  :misko:

Posted

Nema šta da vas brine, Šapić će svakako ići sa SNSom, zato je i napustio DS sa grupom građana.

Posted

pa nije juče(pre neki dan) napustio ds

imao je intervju za al džaziru gde kaže uz one floskule o napredku nbgd da je dobrodošao svako kome je napredak opštine važan kao i njemu i da je dobro saradjivao u prošlom mandatu sa sps, ldp, pupsom i ostalim. gde ne pominje sns