Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Gangulaaaa !!!

NBG Spaaaartaaa!!!

....shit has hit the fan...

• Replies 9.8k
  • Views 793.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

premijer nije dobio u opštini kojoj živi

gangula objasnio™

:Hail:

• Author

premijer nije dobio u opštini kojoj živi

gangula objasnio™

:Hail:

taj momenat sam zaboravila. on ziv kod nas? mozda je pocepao u svojoj mz? :unsure:

^_^

to bi bilo zanimljivo za videti

e

glasao je na bm 27 mihajla pupina 117

Edited by kud u maglu Simoviću

blokovi su uvek bili jaki DS, još otkad je Chedo Zhdrnya otišao u ropotarnicu povijesti. ipak iznenađuje debakl naprednjaka

• Author

chedo zdranja :lolol:

zaboravila. njega je nasledio onaj mladi ds shto je sad sns?

onaj što je jeo čokoladice ko blesav, milenković? ili onaj drugi što su ga navatali sa rukom u medu, ožegović?

u b70 je na prvim izborima sps nada popović-perišić izgubila od mihajla kovača stranka jugoslovena(ako se ne varam). tako da je, kako kaže muta nikolić, ovo sve normalno

:fantom:

• Author

meni je jedino krejzi shto oko nbg nije bilo nikakve panike tipa vrachar stari grad, kao uzece nam nece nam uzeti, a to je ipak najbogatija opshtina drzave, ili bar jedna od :unsure:

jedan od najvecih pluseva lokalnih izbora na nbgd, uz gangulinu pobedu, je svakako neulazak sps u lokalnu skupstinu. menja se glasacko telo.

:)

onaj što je jeo čokoladice ko blesav, milenković? ili onaj drugi što su ga navatali sa rukom u medu, ožegović?

u b70 je na prvim izborima sps nada popović-perišić izgubila od mihajla kovača stranka jugoslovena(ako se ne varam). tako da je, kako kaže muta nikolić, ovo sve normalno

:fantom:

da mihajlo stanovao u dvospratnicama kod mene dole, kod nasipa...

jedan od najvecih pluseva lokalnih izbora na nbgd, uz gangulinu pobedu, je svakako neulazak sps u lokalnu skupstinu. menja se glasacko telo.

Mene je to sokiralo, iskreno...

Mi, dodjosi, smo donrli novi kvalitet. :fantom:

Potpuno mi je nejasno ovo okay gangule. Uopste nije imao agresivnu kampanju, nije palma da od njega zavisi pola grada, lokalni izbori bili u isto vreme kaf i republicki, a on razvalio. Najveca pobeda na lokalu, neverovatno.

• Author

Mi, dodjosi, smo donrli novi kvalitet. :fantom:

Potpuno mi je nejasno ovo okay gangule. Uopste nije imao agresivnu kampanju, nije palma da od njega zavisi pola grada, lokalni izbori bili u isto vreme kaf i republicki, a on razvalio. Najveca pobeda na lokalu, neverovatno.

nije nita pokvario. to je jednostavno. toliko nista nije pokvario da nije smetala ni ta nesrecna diploma iz nambije :rolf:

da mihajlo stanovao u dvospratnicama kod mene dole, kod nasipa...

Yup, vidjao sam ga na šetalištu svako veče.

do rekonstrukcije pijace u bloku 44, ove od pre par godina, mogao se videti zalepljen visoko iznad ulaza u Višnjicu plakat sa njegovim likom za izbore 1990. godine. doduše, ja sam bio ubeđen da je plakat sa njegovim likom glasio na DS.