Frank Pembleton Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Gangulaaaa !!! NBG Spaaaartaaa!!! ....shit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 premijer nije dobio u opštini kojoj živi gangula objasnio™
gospa buba Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 premijer nije dobio u opštini kojoj živi gangula objasnio™ taj momenat sam zaboravila. on ziv kod nas? mozda je pocepao u svojoj mz? ^_^
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) to bi bilo zanimljivo za videti e glasao je na bm 27 mihajla pupina 117 Edited April 25, 2016 by kud u maglu Simoviću
Dr Arslanagić Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 blokovi su uvek bili jaki DS, još otkad je Chedo Zhdrnya otišao u ropotarnicu povijesti. ipak iznenađuje debakl naprednjaka
gospa buba Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 chedo zdranja zaboravila. njega je nasledio onaj mladi ds shto je sad sns?
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 onaj što je jeo čokoladice ko blesav, milenković? ili onaj drugi što su ga navatali sa rukom u medu, ožegović? u b70 je na prvim izborima sps nada popović-perišić izgubila od mihajla kovača stranka jugoslovena(ako se ne varam). tako da je, kako kaže muta nikolić, ovo sve normalno
gospa buba Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 meni je jedino krejzi shto oko nbg nije bilo nikakve panike tipa vrachar stari grad, kao uzece nam nece nam uzeti, a to je ipak najbogatija opshtina drzave, ili bar jedna od
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 jedan od najvecih pluseva lokalnih izbora na nbgd, uz gangulinu pobedu, je svakako neulazak sps u lokalnu skupstinu. menja se glasacko telo. :)
Frank Pembleton Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 onaj što je jeo čokoladice ko blesav, milenković? ili onaj drugi što su ga navatali sa rukom u medu, ožegović? u b70 je na prvim izborima sps nada popović-perišić izgubila od mihajla kovača stranka jugoslovena(ako se ne varam). tako da je, kako kaže muta nikolić, ovo sve normalno da mihajlo stanovao u dvospratnicama kod mene dole, kod nasipa...
Frank Pembleton Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 jedan od najvecih pluseva lokalnih izbora na nbgd, uz gangulinu pobedu, je svakako neulazak sps u lokalnu skupstinu. menja se glasacko telo. :) Mene je to sokiralo, iskreno...
Кристофер Лумумбо Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 jedan od najvecih pluseva lokalnih izbora na nbgd, uz gangulinu pobedu, je svakako neulazak sps u lokalnu skupstinu. menja se glasacko telo. :) Mi, dodjosi, smo donrli novi kvalitet. Potpuno mi je nejasno ovo okay gangule. Uopste nije imao agresivnu kampanju, nije palma da od njega zavisi pola grada, lokalni izbori bili u isto vreme kaf i republicki, a on razvalio. Najveca pobeda na lokalu, neverovatno.
gospa buba Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 Mi, dodjosi, smo donrli novi kvalitet. Potpuno mi je nejasno ovo okay gangule. Uopste nije imao agresivnu kampanju, nije palma da od njega zavisi pola grada, lokalni izbori bili u isto vreme kaf i republicki, a on razvalio. Najveca pobeda na lokalu, neverovatno. nije nita pokvario. to je jednostavno. toliko nista nije pokvario da nije smetala ni ta nesrecna diploma iz nambije
Ivo Petović Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 da mihajlo stanovao u dvospratnicama kod mene dole, kod nasipa... Yup, vidjao sam ga na šetalištu svako veče.
Dr Arslanagić Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 do rekonstrukcije pijace u bloku 44, ove od pre par godina, mogao se videti zalepljen visoko iznad ulaza u Višnjicu plakat sa njegovim likom za izbore 1990. godine. doduše, ja sam bio ubeđen da je plakat sa njegovim likom glasio na DS.
Recommended Posts