Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

nbg4ever said:
'el sam trebao da stavim smajli :D
Jok. Izletelo mi al nisam mislila kao sto ti mislis da sam mislila :lol: Nema veze.
  Lezilebovich said:
Ti si sigurno išao u Lenjin/Gundulić, pa si se nonstop šibao sa ovim iz 25-og <_< ...
mi iz 25-og smo bili dobra i miroljubiva deca, to su insinuacije <_< eto, bili smo takoreci prava deca cveca, sa ekoloskom svescu koja je ostavila traga i na danasnjim generacijama: lepo stoji sada grafit na zidu sale za fizickokisha pada trava raste ja je sushim pa je pushim :lol: eh, deca, deca :smajlisetnoguzdahacikiceugodinama:

Edited by Pontijak

leptirica said:
A sta znaci ovo "O ne" molicu lepo? ;) :o
Zaista nista lose. Samo sam verovatno promasila izraz koji je u duhu jezika.
  cyberwor/L/d said:
Zaista nista lose. Samo sam verovatno promasila izraz koji je u duhu jezika.
Salila sam se a ti ocigledno nisi shvatila. badava mi smajlici.
  leptirica said:
Salila sam se a ti ocigledno nisi shvatila. badava mi smajlici.
Pa ja imala zelju da potvrdim cool.gif
  cyberwor/L/d said:
Pa ja imala zelju da potvrdim cool.gif
E, sto ti je ekrance bez slike i zvuka. Pa, dok se sporazumes sa nekim tipkas, tipkas... :rolleyes: I ja sam podosta izisla iz konteksta i nisam sigurna da li nesto zvucki kako sam to ja zamislila. Reagujem tek kad neko reaguje na napisano.

pozdravite budućeg stanovnika nb-a... :D blok 36.

blok 34 ovde (:komsije?

Dina said:
buduće :) ako zatreba šećera, doću! :D
  Dina said:
Tu sam :)Gde je blok 36?Ovi preko autoputa su 37 i 38

Edited by Delija67

Delija67 said:
pa kako sad Munze Konza a blok 34? (;e mislim da je 36 pre autoputa, ali bas bas malo pre, tamo gde je posta, maxi i ona mala pijaca?
  Delija67 said:
tamo gde je fdu!slabo poznajem nb! al učim se. doduše ostale delove znam ko u svoj džep! :) kom bloku pripada ul.narodnih heroja?
  sarište said:
tamo gde je fdu!slabo poznajem nb! al učim se. doduše ostale delove znam ko u svoj džep! :) kom bloku pripada ul.narodnih heroja?
raznim..konkurises na fdu?

jok, znam de je fax... bila sam često tamo...

Edited by sarište

sarište said:
fdu je u bloku 39. mozda ces da zivis u zgradi fakulteta posto u tom bloku nema stambenih zgrada :D a za 36-ti prvi put cujem.