April 10, 200816 yr Pocrkali svi dabogda!Ti si sigurno išao u Lenjin/Gundulić, pa si se nonstop šibao sa ovim iz 25-og <_< ...
April 10, 200816 yr A koji je to blok 1 ? Onaj preko puta Opštine, gde je O.š. "25. maj" (D.Radović) ?Da taj Jos da srede fasade ostalih zgrada, uklone parkiraliste iza Perpera, poprave staze.
April 10, 200816 yr Ti si sigurno išao u Lenjin/Gundulić, pa si se nonstop šibao sa ovim iz 25-og <_< ... :lol:
April 10, 200816 yr Sta se smejes, pogodio je . Samo nisu u pitanju te komunjare, vec Radoje Domanovic
April 10, 200816 yr Jesmo najblize komsije iako nisam bila u A1. Pokusavam da se setim ko se otselio te ?78. Neca i Peca, Zika, Boban...su stanovali u A1 Gde si sada, komsija Jel?su to oni Neca i Peca koji su frizeri?
April 10, 200816 yr Sta se smejes, pogodio je . Samo nisu u pitanju te komunjare, vec Radoje Domanovic Pa zato se i smejem. Jos boli? :(
April 10, 200816 yr Jel?su to oni Neca i Peca koji su frizeri?Jok, baletani. Mislim tada su bili baletani a posle neznam. Davno je to bilo... ;) Edited April 10, 200816 yr by leptirica
April 10, 200816 yr Cyber, nisi valjda i ti komsinica? :)O ne, ja nisam sa Novog Beograda nego su Kosovkoj u salonu kod Zvonka radila dva brata koji su se zvali Peca i Neca a ja tamo bila redovna musterija.
April 10, 200816 yr O ne, ja nisam sa Novog Beograda nego su Kosovkoj u salonu kod Zvonka radila dva brata koji su se zvali Peca i Neca a ja tamo bila redovna musterija.A sta znaci ovo "O ne" molicu lepo? ;) :o Ja sam bila komsinica i Kosovske (blize receno Takovska) al mi Novi vise prirastao srcu.