June 12, 201014 yr Krivo gadjas, nije to Green Day vec west coast punk estetika/filozofija koja je trijumfovala ! Imas na youtubeu da nadjes gomilu west coast punk bendova iz cak kasnih 1970ih koji imaju taj ljigavi 90es komercijalni feel.zar nisu kenedisi uest kost?
June 12, 201014 yr Krivo gadjas, nije to Green Day vec west coast punk estetika/filozofija koja je trijumfovala ! Imas na youtubeu da nadjes gomilu west coast punk bendova iz cak kasnih 1970ih koji imaju taj ljigavi 90es komercijalni feel.moj komentar se odnosio na gomilu epitaph/fatwreck/burnng heart "postova" iznad i primjetih: nema green daya?!, a bilo bi im u tom nizu mjesto...tako da ne kapiram sta sam "krivo gadjao" Edited June 12, 201014 yr by B_B
June 12, 201014 yr samo ti prizivaj zlo, bb, sad kad krenu renside da kace...ne pratis radnju, to smo prezivjeli... mozda "op ivy" kao potvrdu kredibiliteta...
June 12, 201014 yr Imas na youtubeu da nadjes gomilu west coast punk bendova iz cak kasnih 1970ih koji imaju taj ljigavi 90es komercijalni feel. http://www.youtube.com/watch?v=7Run8xlx-Eo'vako?
June 12, 201014 yr moj komentar se odnosio na gomilu epitaph/fatwreck/burnng heart "postova" iznad i primjetih: nema green daya?!, a bilo bi im u tom nizu mjesto...tako da ne kapiram sta sam "krivo gadjao"Nisi ti krivo gadjao sa Green Day-em kao takvim, nego mislim da ljudi generalno krivo gadjaju kada uperuju prstom u Green Day kad postoji citava jedna struja pozerskog panka u US jos od kasnih 1970ih. Prosto ne moz da verujes da je neko uspeo tako rano - tako krivo shvatiti poentu zanra :D
June 12, 201014 yr Krivo gadjas, nije to Green Day vec west coast punk estetika/filozofija koja je trijumfovala ! Imas na youtubeu da nadjes gomilu west coast punk bendova iz cak kasnih 1970ih koji imaju taj ljigavi 90es komercijalni feel. Nisi ti krivo gadjao sa Green Day-em kao takvim, nego mislim da ljudi generalno krivo gadjaju kada uperuju prstom u Green Day kad postoji citava jedna struja pozerskog panka u US jos od kasnih 1970ih. Prosto ne moz da verujes da je neko uspeo tako rano - tako krivo shvatiti poentu zanra :Dok jos jednom, ne treba mi youtube da bih kapirao sta zelis da kazes i nisam "gadjao" green dayom kao pocetkom kraja ili sl... ;)jednostavno iz "nepoznatih" razloga nedostaje u nizu u kojem se trebao naci... :D Edited June 12, 201014 yr by B_B
June 17, 201014 yr http://www.youtube.com/watch?v=o4NoGWQpmeE&feature=related Edited June 17, 201014 yr by ToniAdams