morgana Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 22 minutes ago, Bambula said: Ako je tako onda prvo probaj nekom finijom granulacijom,dok ne pokaže šta je tačno ispod,pa po potrebi menjaj granulaciju. I naravno bez pritiska već pustiš mašinu da sama radi,da izbegneš ukopavanje i riseve koji su kasnije noćna mora za sanaciju,a da izgleda koliko toliko lepo. hvala ti, puno si mi pomogao
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 On 26.4.2022. at 13:44, Deda Drda said: Nadam se da će biti sve u redu. Ja baš ne volim da preporučujem ali oni su mi uvek uradili i bolje nego što sam se nadao. Gospođa/gospođica (žena/devojka) ne znam kako smem da se izrazim, koja tamo radi, je meni bila od izuzetne koristi. Ako nešto ne bude kako si želeo greh na moju dušu. bolje od “originala” hvala još jednom 4
Valk Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Šokantno, KUMS upotrebio crno-beli ram, kakav neočekivan a hrabar potez! jesi to ti crtao kad si bio mali? 1
Ras Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 5 hours ago, Valkyrie said: Šokantno, KUMS upotrebio crno-beli ram, kakav neočekivan a hrabar potez! jesi to ti crtao kad si bio mali? Treba videti detalje slike, siguran sam da je tu negde i Fordov znak. 1
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 7 hours ago, Valkyrie said: Šokantno, KUMS upotrebio crno-beli ram, kakav neočekivan a hrabar potez! jesi to ti crtao kad si bio mali? jasno mi je da sve što prevazilazi bojanke prevazilazi i tvoje poznavanje slikarstva, al evo idealne prilike da se to stanje popravi. doduše ne krećemo od alta mire al jbg ljubica cuca sokić 1
Valk Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Ok, moja greška. Je l' to Ljubica Cuca Sokić crtala kad je bila mala? 4
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 15 minutes ago, Valkyrie said: Ok, moja greška. Je l' to Ljubica Cuca Sokić crtala kad je bila mala? ovo je pozna faza, tzv umerena apstrakcija predlažem ti da za vikend posetite narodni muzej srbije, i uzmete one slušalice, prodete turu i budeš sledeći put potkovana za diskusiju ovoga tipa 1
mammy two shoes Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 kumse, ono baš dobro izgleda, a ti mi deluješ kao osoba od razume se. jedina moja zamerka na tvoj forumski opus je što si opisivao svoga drugara koji je bio na putu da postane bankarski činovnik pa je slagao novčanice po vregnosti i sve glava na glavu. tako da sada kad slažem novčanik i opsesivno ređam novčanice po tom receptu uvek izgovorim jebo sebe kumse, jebo sliku svoju. ako ti nisi to spominjao skrušeno se izvinjavam.
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 57 minutes ago, mammy two shoes said: kumse, ono baš dobro izgleda, a ti mi deluješ kao osoba od razume se. jedina moja zamerka na tvoj forumski opus je što si opisivao svoga drugara koji je bio na putu da postane bankarski činovnik pa je slagao novčanice po vregnosti i sve glava na glavu. tako da sada kad slažem novčanik i opsesivno ređam novčanice po tom receptu uvek izgovorim jebo sebe kumse, jebo sliku svoju. ako ti nisi to spominjao skrušeno se izvinjavam. ne sećam se da sam to ja pisao al ne marim, to je manir na sportskom delu foruma pa sam navikao lep pozdrav
renne Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 5 hours ago, mammy two shoes said: kumse, ono baš dobro izgleda, a ti mi deluješ kao osoba od razume se. jedina moja zamerka na tvoj forumski opus je što si opisivao svoga drugara koji je bio na putu da postane bankarski činovnik pa je slagao novčanice po vregnosti i sve glava na glavu. tako da sada kad slažem novčanik i opsesivno ređam novčanice po tom receptu uvek izgovorim jebo sebe kumse, jebo sliku svoju. ako ti nisi to spominjao skrušeno se izvinjavam. ja od uvek tako slažem novčanice 2
Sestre Bronte Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 ja ih samo tutnem negde, novčanik koristim za dokumenta, a pare su kojekude
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 na par mesta u tuš kabini su mi popucale fugne i to na delovima gde su pločice u uglu da li mogu naknadno da tu stavim masu za fugne(sećam se da je u pitanju neka menhetn 11 boja) ili da izsilikonišemtm tu vertikalu urađena je hidrozaštita u celoj kabini, ne samo na dnu
Recommended Posts