đorđe geprat Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 On 9.8.2021. at 11:29, Deda Drda said: Ja ovo nikad nisam video, pa ću zato postaviti glupo pitanje. Da li je moguće taj deo odvojiti (odšrafiti) od sudopere? Onda bi ga mogli staviti u neku posudu, dodati hemiju, a i lakše bi bilo dopreti do tih rupa (verovatno). jaka stvar. prosto se odvrne matica sa donje strane lavaboa, skine, opere, vrati nazad. ako se nije vešt u tome, pozove se ko zna. 1
I*m with the pilots Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 (edited) Ala ste vi saljivdzije - cuj, da odvrcem taj deo lavaboa svake nedelje?! how yes no! //Ja lepo objasnih da su rupice u samom slivniku, ne znam kako ste dosli do onih prelivnih sa strane u samom lavabou, nikakva paznja na detalje Ali i te moje rupice jesu tu zbog neke zastite izgleda. Pa nista onda, zadovoljicu se sa ovim dosadasnjim, nije da iko drugi i vidi te rupice osim mene, koja ih i cistim. Edited August 12, 2021 by I*m with the pilots
Moonwalker Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 (edited) Probaj da pogledas neko sredstvo za ciscenje cevi koje se porizvodi u vidu praska, krupnije granulacije. Sigurno stoji medju kucnom hemijom gde i ona sredstva u tecnom stanju. Pustis vrelu vodu i zatvoris je, i onda sipas odredjenu kolicinu sredstva u cvrstom u tu plastiku i posle (20 minuta do pola sata) zalijes vrelom najbolje kljucalom vodom. Ne ostecujuje plastiku. Pazi da ti dete ne bude blizu, hoce da ujede za nos i otvori prozor pre nego pocnes, ako se odlucis da probas. Povremeno koristim nesto slicno i za kuhinju i za lavabo u kupatilu, hemijski sastav aluminijumski prah i 30-60% natrijum hidroksid ergo kausticna soda. Mozda moze da pomogne. Meni jeste. Evo ovo sredstvo dole kao primer. https://www.amazon.com/Powerful-Cleaner-Chemical-Kitchen-Dredging/dp/B081C3LHBG Edited August 13, 2021 by Moonwalker
đorđe geprat Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 17 hours ago, I*m with the pilots said: Ala ste vi saljivdzije - cuj, da odvrcem taj deo lavaboa svake nedelje?! how yes no! //Ja lepo objasnih da su rupice u samom slivniku, ne znam kako ste dosli do onih prelivnih sa strane u samom lavabou, nikakva paznja na detalje Ali i te moje rupice jesu tu zbog neke zastite izgleda. Pa nista onda, zadovoljicu se sa ovim dosadasnjim, nije da iko drugi i vidi te rupice osim mene, koja ih i cistim. čime se to začepi lavabo kad "svake nedelje"? ja povremeno odradim kao što sam napisao. obično ima ostataka sapuna, dlaka i dlačica,prašine. sve masno.
Valk Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Ima ono sredstvo sa crnom žabom, izazove instant hemijski rat sa komšilukom. Preporučujem
I*m with the pilots Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 2 hours ago, djordje geprat said: čime se to začepi lavabo kad "svake nedelje"? ja povremeno odradim kao što sam napisao. obično ima ostataka sapuna, dlaka i dlačica,prašine. sve masno. Aman! Ne zacepi se uopste, to sam i naglasila, pitanje je bilo za redovno odrzavanje. Mozemo da zatvorimo temu. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 2 hours ago, Valkyrie said: Ima ono sredstvo sa crnom žabom, izazove instant hemijski rat sa komšilukom. Preporučujem daj sliku 1
Valk Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 rorax granule, google, ima više vrsta. ja sam imala jednom neko to trouglasto pakovanje na kojem je logo žabe bio crn. zaista je malo falilo da crknem kad sam “aktivirala proces”, posebno sam pametna ispala jer nemam prozor na kupatilu. to je bukvalno bojni otrov ali čisti cevi ko hidrokolon creva. 1 2
Frank Pembleton Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Treba da zalepim neki metalni profil "L" preko betonske ivice.Ne može da se šrafi, jedino lepljenje.Čime?Onaj Momentfix ili...? ... Shiit has hit the fan
Svemir Zeka Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Imam sad novo pitanje. Krovni prozori, ugradnja (tj. zamena): imate li preporuku za nekoga, koliko uopšte košta itd. Jedan nam je rekao za 300 evra da donese prozor i ugradi. Kaže da ih sam pravi. Jel to ok?
gospa buba Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 decooo. i rodjeni imam frontove od nekog ormara (univer) koje zelim da ofarbam u neshto drugo. shta mi je chiniti? shta sve postoji na svetu?sent from novi mnogo jak bubamoto.
Recommended Posts