March 5, 20214 yr 7 hours ago, Blažujka Dobrodolska said: prodaju tu pravu cev odvojeno, pa je izbegnuta kupovina celog sistema tesko ju je seci listom bonseka, bez samog rama testere Kazu da su davnih godina ljudi izmislili neku alatku pod imenom brusilica da zameni rucno testerisanje
March 6, 20214 yr On 5.3.2021. at 1:06, Блок_64 said: Kazu da su davnih godina ljudi izmislili neku alatku pod imenom brusilica da zameni rucno testerisanje Zar nije ona cevka pretanka za brusilicu? Ili ima neka fora/posebna ploča za sečenje?
March 6, 20214 yr On 5.3.2021. at 1:06, Блок_64 said: Kazu da su davnih godina ljudi izmislili neku alatku pod imenom brusilica da zameni rucno testerisanje Imas li ti figaro za kosu u kuci..koji je samo tvoj, kupio si ga sebi ili ga dobio na poklon ?
March 6, 20214 yr 15 hours ago, Zverilla said: Zar nije ona cevka pretanka za brusilicu? Ili ima neka fora/posebna ploča za sečenje? Manja brusilica poznatija kao bijaks, Moze i ova naravno sa kamenom od 115mm.Neke brusilice imaju i potenciometar pa i to nekada pomogne. Edited March 6, 20214 yr by Блок_64
March 6, 20214 yr 15 hours ago, SNARC said: Imas li ti figaro za kosu u kuci..koji je samo tvoj, kupio si ga sebi ili ga dobio na poklon ? Ja nemam ni kosu
March 7, 20214 yr Ja znam jednu iz Čerevića, ne sećam joj se imena, ali su je zvali Rexona. Ne smem vam reći zbog čega
March 13, 20214 yr Znam da ti ne pomažem mnogo - ali da li baš baš moraš to da radiš? Time ćeš zarad 2-2,5 kvm "izgubiti" podrum , a podrum je beskonačno korisna stvar u kući Edited March 13, 20214 yr by Zverilla
March 13, 20214 yr 12 hours ago, Blažujka Dobrodolska said: ili da se nekako fiksira za zidove. Bas tako.Koliko ce to poremetiti statiku kuce to ne mogu da ti kazem odavde.Dobar zidar ce ovo lako resiti,