ivy Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 plocice koje nisu ravne su pakao za ciscenje....ali ok na zidu se ne prljaju toliko.. i one male kao mozaik na onoj mrezi su uzas jer imaju gomilu fugni...npr za tus kabinu sto vece plocice,sto glatkije,sto keramickije i sa sto manje fugni a kad na onom kanalu o uredjenju kuca gledam sta sve ugradjuju u kupatila samo se mislim kako ce se to cistiti i kakve sve neprakticnosti stavljaju bez pomisli o ciscenju...osim ako nece imati filter za vodu u celoj kuci.. 1
SNARC Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 6 minutes ago, ivy said: plocice koje nisu ravne su pakao za ciscenje....ali ok na zidu se ne prljaju toliko.. i one male kao mozaik na onoj mrezi su uzas jer imaju gomilu fugni...npr za tus kabinu sto vece plocice,sto glatkije,sto keramickije i sa sto manje fugni a kad na onom kanalu o uredjenju kuca gledam sta sve ugradjuju u kupatila samo se mislim kako ce se to cistiti i kakve sve neprakticnosti stavljaju bez pomisli o ciscenju...osim ako nece imati filter za vodu u celoj kuci.. Nece ih cistiti vlasnici..nego zitelji zemalja treceg sveta za 7$/h
ivy Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 (edited) da,u pravu si...zabravim na to.. a i ja navikla na ovu nasu tvrdu vodu pa kad vidim mat crne cesme i tuseve sva se najezim Edited October 31, 2020 by ivy
Блок_64 Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 13 hours ago, ivy said: plocice koje nisu ravne su pakao za ciscenje....ali ok na zidu se ne prljaju toliko.. i one male kao mozaik na onoj mrezi su uzas jer imaju gomilu fugni...npr za tus kabinu sto vece plocice,sto glatkije,sto keramickije i sa sto manje fugni a kad na onom kanalu o uredjenju kuca gledam sta sve ugradjuju u kupatila samo se mislim kako ce se to cistiti i kakve sve neprakticnosti stavljaju bez pomisli o ciscenju...osim ako nece imati filter za vodu u celoj kuci.. http://www.otg.rs/catalog/mellerud/ciscenje-i-odrzavanje-kuce/mellerud/plocice-mermer-prirodni-kamen/cistac-podnih-keramickih-plocica-1litar.html
ivy Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 21 hours ago, Блок_64 said: http://www.otg.rs/catalog/mellerud/ciscenje-i-odrzavanje-kuce/mellerud/plocice-mermer-prirodni-kamen/cistac-podnih-keramickih-plocica-1litar.html a za zidne?
Caligula Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Motor od aspiratora (koji je radio) sada samo zuji kada se utakne u struju. Sta da radim, imal neki elektricar po Zemunu a da ga znate da je OK
SNARC Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 1 minute ago, Caligula said: Motor od aspiratora (koji je radio) sada samo zuji kada se utakne u struju. Sta da radim, imal neki elektricar po Zemunu a da ga znate da je OK Neces da ga otvoris, procackas, procistis..vrlo je moguce da je zapekao od masti a da moze sasvim Ok da radi.
Caligula Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 (edited) Bice mu to sudba na kraju. Neveruem da je mast, pre ce biti neki kontakt. Juce radio necujno, nije se ni grejao. Jel moze onaj kondenzator (ili sta je vec onaj valjak uz motor) da ugine? Edited November 12, 2020 by Caligula
SNARC Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Ako je kontakt, verovatno ne bi ni brujao. Pre ce biti da ga nesto koci da radi. 1
Valk Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 treba mi preporuka za servis mobilnih telefona (po mogućstvu nbg/zemun) pao “na lice”, puče ekran, sve ostalo radi. da vidim može li se to zameniti.
Valk Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 (edited) doživljavam neobično smirujuće zadovoljstvo dok gledam ovo što rade. dragi napadaje, jesam li ja nastrana? hvala za info e jbg, na njihovom sajtu stoji da menjaju ekrane na samsung i iphone telefonima a ja imam asus. zvaću ih da ih smaram svakako. Edited November 17, 2020 by Valkyrie
napadaj Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Kapiram da sve rade, a to na sajtu im je da nabroje najčešće telefone. Bar meni tako deluje, pošto mi izgleda da imaju sve živo od opreme. Uvek volim da vidim ljude koji uzimaju lebac preskupim zvaničnim servisima. 2
Zverilla Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 (edited) samo da nahvalim onaj lidlov pistolj za farbu. uzeo ga poodavno, al farbao ogradu tek ovih dana. malo mi trebalo da pogodim dobru gustinu boje (to je do mog neiskustva ne do pistolja) , posle toga ide kao podmazano Edited November 20, 2020 by Zverilla
đorđe geprat Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 imam neki lenovo (1 RSD uz ugovor) koji, kada ga priključim na laptop odmah počinje da ga puni. ne nudi opciju prebacivanja. drugi, alkatel, lepo me pita šta hoću. šta je u pitanju? kome da nosim?
Recommended Posts