Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

BTW, spremam se da na kraju ove grejne sezone navatam nekog radnika toplana i da u privatnoj režiji izmenjam sve ventile na radijatorima, preventivno, vreme im je...

... Shiit has hit the fan...

upravo to. što reče pejsi, urađeno pre useljavanja u rakovički stan. dobijen telefon čoveka iz toplane, on došao, isključio vertikalu, zamenio sve ventile. mislim da je bilo 30€ po ventilu. ili 40, ventili i rad.

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

Uhvatila mi se rdja (ona hevi prasnjava) na sarkama od neke stalaze, kako da je uklonim? Sve instrukcije po guglu podrazumevaju skidanje sarki i potapanje u neke tecnosti, a ne da mi se da ih odsrafljujem. Hoce WD40 da pomogne?

Posted

Neće

to ti je fino mašinsko ulje

najbolje je da skineš šarke i očistiš

kojom metodom? u zavisnosti koliko ti znači estetski izgled šarki, najefikasnije i najeftinije ti je čelična četka, ali ostavlja ogrebotine kao i šmirgla, pomenute tečnosti ostavljaju trag-fleku, vidi se posle gde je bila rđa

Posted

Da pitam majstore, majstore...

Ne radi mi zvono na ulaznim vratima. Sta moze biti problem? Pretpostavljam mora novo?

Posted

ima

samo zvono, odnosno pregoreo namotaj na elektro magnetu (ako je zvono po tom principu)

Posted

Zvono ima poseban osigurac? Ne znam koji je ali sve sklopke su na gore, pretpostavljam da je pregoreo da bi pao na dole ili lupam? :D

Sto se tice tastera, ona prednja plastike je ispala/slomila se i ne mogu da je vratim. Da li je to neko bio malo nasilniji mozda (citaj: od kako baba dosla zvono ne radi) ili splet okolnosti...

I pojma nemam na kom je principu, zgrada je valjda iz 2003.

Posted

Ima, trebalo bi i da piše koji je...ali, ako ti je taster oštećen, biće da je to razlog. Ne bih zvao električara za tako nešto, kupiš novi taster, pitaš komšiju da ti zameni (posao od 10 minuta) i eto. 

@Jumanji

Posted

zgodnog komsiju na koga si bacila oko, a ne nadrkanog cilagera sa sprata ispod,

nema na cemu.

:fantom:

• 2 weeks later...
Posted

Moze preporuka za nekog molera, gletovanje i krecenje mi treba, stan malo manji od 50kv?

Posted

uhm, ne? nisam siguran da znam sta je salonac :)

• 3 weeks later...
Posted
On 24.11.2019. at 12:31, djordje geprat said:

upravo to. što reče pejsi, urađeno pre useljavanja u rakovički stan. dobijen telefon čoveka iz toplane, on došao, isključio vertikalu, zamenio sve ventile. mislim da je bilo 30€ po ventilu. ili 40, ventili i rad.

Posalji mi molim te broj tog majstora.