đorđe geprat Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 2 hours ago, Frank Pembleton said: BTW, spremam se da na kraju ove grejne sezone navatam nekog radnika toplana i da u privatnoj režiji izmenjam sve ventile na radijatorima, preventivno, vreme im je... ... Shiit has hit the fan... upravo to. što reče pejsi, urađeno pre useljavanja u rakovički stan. dobijen telefon čoveka iz toplane, on došao, isključio vertikalu, zamenio sve ventile. mislim da je bilo 30€ po ventilu. ili 40, ventili i rad.
goofs Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Uhvatila mi se rdja (ona hevi prasnjava) na sarkama od neke stalaze, kako da je uklonim? Sve instrukcije po guglu podrazumevaju skidanje sarki i potapanje u neke tecnosti, a ne da mi se da ih odsrafljujem. Hoce WD40 da pomogne?
J-♣ Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Neće to ti je fino mašinsko ulje najbolje je da skineš šarke i očistiš kojom metodom? u zavisnosti koliko ti znači estetski izgled šarki, najefikasnije i najeftinije ti je čelična četka, ali ostavlja ogrebotine kao i šmirgla, pomenute tečnosti ostavljaju trag-fleku, vidi se posle gde je bila rđa
Jumanji Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Da pitam majstore, majstore...Ne radi mi zvono na ulaznim vratima. Sta moze biti problem? Pretpostavljam mora novo?
J-♣ Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 ima samo zvono, odnosno pregoreo namotaj na elektro magnetu (ako je zvono po tom principu)
Jumanji Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Zvono ima poseban osigurac? Ne znam koji je ali sve sklopke su na gore, pretpostavljam da je pregoreo da bi pao na dole ili lupam? Sto se tice tastera, ona prednja plastike je ispala/slomila se i ne mogu da je vratim. Da li je to neko bio malo nasilniji mozda (citaj: od kako baba dosla zvono ne radi) ili splet okolnosti...I pojma nemam na kom je principu, zgrada je valjda iz 2003.
ragasto Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Ima, trebalo bi i da piše koji je...ali, ako ti je taster oštećen, biće da je to razlog. Ne bih zvao električara za tako nešto, kupiš novi taster, pitaš komšiju da ti zameni (posao od 10 minuta) i eto. @Jumanji
precog Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 zgodnog komsiju na koga si bacila oko, a ne nadrkanog cilagera sa sprata ispod, nema na cemu.
goofs Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Moze preporuka za nekog molera, gletovanje i krecenje mi treba, stan malo manji od 50kv?
Paul Gompitz Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 On 24.11.2019. at 12:31, djordje geprat said: upravo to. što reče pejsi, urađeno pre useljavanja u rakovički stan. dobijen telefon čoveka iz toplane, on došao, isključio vertikalu, zamenio sve ventile. mislim da je bilo 30€ po ventilu. ili 40, ventili i rad. Posalji mi molim te broj tog majstora.
Recommended Posts