Frank Pembleton Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 frenk i ja izgleda sipamo u sličnu šolju. proverih ovu rakovičku. piše na njoj "Fayans" unutra je keramička budža sa dve rupe sa strane u koje palac "ladno" ulazi. na dole nema rupe. na kazančetu piše "geberit", taster je na sredini poklopca. mislim da bi pomoglo da se pritiskanje ograniči podmetanjem nečega ispod dela gde se pritiska. rasečeno parče gumenog creva, recimo. ono što sam potvrdio jeste da kontrolisani pritisak sprečava prskanje napolje. EDIT: bolji pogled na frenkov post i moju šolju.Ja sam smanjio kapacitet vodokotlića tako što sam prvo stavio kocku siporeksa unutra, a posle mi to bilo "rizično" i onda uhvatio plastičnu flašu od kole isekao je kod mesta sužavanje i stavio u kazančetu napunio vodom da ne pluta... ...shiit has hit the fan...
Milosh76 Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 (edited) Da li je mnogo 130-140e za zamenu table, da stavim automatske osigurace? Lik mi nudi neku domacu firmu da bude tabla, mislim da je rekao Tehnoplast, a neke slovenacke osigurace, Eti ako se ne varam. Trenutno imam 14 osiguraca, tako da je 18 optimalno da bude automatskih. Hocu da stavim i automatske da bude glavni osigurac u ormanu na spratu. I sve to za 140e... jel to mnogo? Edited July 11, 2019 by Milosh76
pbg12345 Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 36 minutes ago, Milosh76 said: Da li je mnogo 130-140e za zamenu table, da stavim automatske osigurace? Lik mi nudi neku domacu firmu da bude tabla, mislim da je rekao Tehnoplast, a neke slovenacke osigurace, Eti ako se ne varam. Trenutno imam 14 osiguraca, tako da je 18 optimalno da bude automatskih. Hocu da stavim i automatske da bude glavni osigurac u ormanu na spratu. I sve to za 140e... jel to mnogo? moze pojasnjenje?
Milosh76 Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Koliko sam shvatio majstora, nema table sa 16 automatskih osiguraca tj 18 je optimalno da ugradim
renne Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 To je OK cifra. Osigurači su oko 5000, tabla oko 8000, i to je to
Milosh76 Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Da, i materijal i ruke... jel nerealno? Koju bi ti tablu i automatske osigurace preporucio?
mire Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 (edited) dobra ponuda šta znam, tabla ko tabla, e sad, osigurača imaš malo, ja bih stavio simens, šnajder ili nešto slično kršteno eti je podnošljiv da, ima li sklopka? ili, možda, certusi? Edited July 12, 2019 by rođeni
Milosh76 Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Rekao je komplet, ja sam pomenuo i glavni osigurac u ormanu u hodniku da se zameni. Mislim da je mislio na sve komplet bas.
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 raspitaj se malo za taj osigurač u hodniku(pretpostavljam da je kod brojila) potenciraj njega, da li uzlazi u cenu mene su oladili za taj osigurač kad sam radio struju
Milosh76 Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 To mi je i bitna stavka, rekao mi je da, moze da se zamene i ti glavni osiguraci... Videcemo
Frank Pembleton Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Moguće da taj osigurač ili osigurači "pripadaju" EDB, moguće da to ne sme da se dira... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts