February 19, 20196 yr treba mi neko da izbuši 1 rupu u betonskom zidu debljine 30 cm. prečnika dovoljnog da provučem crevo za plinsku bocu. Edited February 19, 20196 yr by djordje geprat
February 28, 20196 yr Jel ima neko pojma koliko košta štemovanje betonskih zidova za struju, ono po metru npr. ?
April 4, 20196 yr Od kako sam dosla ovde ne mogu bez majstora [emoji57] mislim na vas naravno [emoji3] Treba mi savet za kupovinu bojlera od 80l. Da traje dugo [emoji4]
April 4, 20196 yr Bilo koji sa prohromskim loncem, koji ti se uklapa u budžet Traju u startu 10+ godina
April 4, 20196 yr 57 minutes ago, Jumanji said: Od kako sam dosla ovde ne mogu bez majstora mislim na vas naravno Treba mi savet za kupovinu bojlera od 80l. Da traje dugo Ovo sto kaze rene, ali nema sigurnosti sistem vodovoda nam je manjkav i milion stvari utice... Gledaj da uzmes sto bolju garanciju
April 4, 20196 yr kao sto ti frank rece, gledaj garanciju. ovde se vise ne razlikuje voda od kraja do kraja grada vec imas i razlike po vertikalama u zgradi, tipa jedna vertikala sljaka bez problema vec 10 god, a susedna pravi zurku komsijama jednom u 20 dana.
April 4, 20196 yr Možda nije loše da vidiš sa ovima, pošto nude i uslugu montaže: http://www.bojleri.net Imao sam dobra iskustva, ali već je prošlo nekoliko godina.