Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted (edited)

Zaboravih update... slavina zamenjena i masina konacno radi.

ceh

dijagnoza 26e

popravka elektronike 35e

postarina 5e

slavina no-idea

----------------------

oko 75e

usteda za novu masinu znacajna. manje djubreta i zastita zivotne sredine... neprocenjivo  -_-

Ti si dobro prosao. Nama je bio majstor, koji je malo gledao, na kraju rekao da ne zna sta nije u redu sa sudomasinom, i to naplatio 50 evra. Zvali proizvodjaca (AEG), oni nam rekose ovako: izlazak majstora na teren: 50 evra ili 100 evra + sat njegovog vremena je 100 evra + deo koliko bude. A masina inace stara 10 godina, ne radi vec aktivnih 5. I posto sve ocekujemo da cemo da se selimo (vec 2 godine), ne popravljamo niti kupujemo novu nego eto izigravamo budale. Kad imam napad "bolumenogeodstajanja" uvek izjavim da sedamo u kola i kupujemo kakvu god jeftinu masinu pa nek stoji na sred sobe, ali steta sto se smirim.

Edited by I*m with the pilots
Posted

Ti si dobro prosao. Nama je bio majstor, koji je malo gledao, na kraju rekao da ne zna sta nije u redu sa sudomasinom, i to naplatio 50 evra. Zvali proizvodjaca (AEG), oni nam rekose ovako: izlazak majstora na teren: 50 evra ili 100 evra + sat njegovog vremena je 100 evra + deo koliko bude. A masina inace stara 10 godina, ne radi vec aktivnih 5. I posto sve ocekujemo da cemo da se selimo (vec 2 godine), ne popravljamo niti kupujemo novu nego eto izigravamo budale. Kad imam napad "bolumenogeodstajanja" uvek izjavim da sedamo u kola i kupujemo kakvu god jeftinu masinu pa nek stoji na sred sobe, ali steta sto se smirim.

Mene je tako zezao zvanični LG servis sa frižiderom. Ovi ne naplaćuju dolazak a rešili su problem za sat vremena. 

https://www.miletodorov.rs/

Posted

Mene je tako zezao zvanični LG servis sa frižiderom. Ovi ne naplaćuju dolazak a rešili su problem za sat vremena. 

https://www.miletodorov.rs/

Hvala, upisacu ovo da imaju moji roditelji, ali malo su predaleko za mene ;)

Posted (edited)

Gde u centru grada mogu da popravim daljinski od klime. Lg neki stariji model. Kad se protisne neko dugme samo pusti 4-5 kratka piska. Al ne reaguje na funkcije. Hvala :)

Edited by Timmy
Posted

Gde u centru grada mogu da popravim daljinski od klime. Lg neki stariji model. Kad se protisne neko dugme samo pusti 4-5 kratka piska. Al ne reaguje na funkcije. Hvala :)

da se nadovežem sa još jednim pitanjem

gde može da se nabavi neuniverzalni daljinac za sony tv?

Posted

ne prodaju daljince

:(

Posted

Jesi li gledao na KP? imaju gomile silnih daljinaca

Posted

ja sam kupovao daljinski na nbg buvljaku

Posted

da i ja, al to su oni univerzalni

jab ako može neki ®️

Posted

ne, ja sam kupovao daljiski koji je isti kao moj