ToniAdams Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 ako ukucas u gugl marku i "beograd" dobices generalnog distributera. kapiram da ce oni znati :)
I*m with the pilots Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Zaboravih update... slavina zamenjena i masina konacno radi. ceh dijagnoza 26e popravka elektronike 35e postarina 5e slavina no-idea ---------------------- oko 75e usteda za novu masinu znacajna. manje djubreta i zastita zivotne sredine... neprocenjivo -_- Ti si dobro prosao. Nama je bio majstor, koji je malo gledao, na kraju rekao da ne zna sta nije u redu sa sudomasinom, i to naplatio 50 evra. Zvali proizvodjaca (AEG), oni nam rekose ovako: izlazak majstora na teren: 50 evra ili 100 evra + sat njegovog vremena je 100 evra + deo koliko bude. A masina inace stara 10 godina, ne radi vec aktivnih 5. I posto sve ocekujemo da cemo da se selimo (vec 2 godine), ne popravljamo niti kupujemo novu nego eto izigravamo budale. Kad imam napad "bolumenogeodstajanja" uvek izjavim da sedamo u kola i kupujemo kakvu god jeftinu masinu pa nek stoji na sred sobe, ali steta sto se smirim. Edited November 14, 2017 by I*m with the pilots
bigvlada Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Ti si dobro prosao. Nama je bio majstor, koji je malo gledao, na kraju rekao da ne zna sta nije u redu sa sudomasinom, i to naplatio 50 evra. Zvali proizvodjaca (AEG), oni nam rekose ovako: izlazak majstora na teren: 50 evra ili 100 evra + sat njegovog vremena je 100 evra + deo koliko bude. A masina inace stara 10 godina, ne radi vec aktivnih 5. I posto sve ocekujemo da cemo da se selimo (vec 2 godine), ne popravljamo niti kupujemo novu nego eto izigravamo budale. Kad imam napad "bolumenogeodstajanja" uvek izjavim da sedamo u kola i kupujemo kakvu god jeftinu masinu pa nek stoji na sred sobe, ali steta sto se smirim. Mene je tako zezao zvanični LG servis sa frižiderom. Ovi ne naplaćuju dolazak a rešili su problem za sat vremena. https://www.miletodorov.rs/
I*m with the pilots Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Mene je tako zezao zvanični LG servis sa frižiderom. Ovi ne naplaćuju dolazak a rešili su problem za sat vremena. https://www.miletodorov.rs/ Hvala, upisacu ovo da imaju moji roditelji, ali malo su predaleko za mene ;)
Timmy Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) Gde u centru grada mogu da popravim daljinski od klime. Lg neki stariji model. Kad se protisne neko dugme samo pusti 4-5 kratka piska. Al ne reaguje na funkcije. Hvala :) Edited November 16, 2017 by Timmy
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Gde u centru grada mogu da popravim daljinski od klime. Lg neki stariji model. Kad se protisne neko dugme samo pusti 4-5 kratka piska. Al ne reaguje na funkcije. Hvala :)da se nadovežem sa još jednim pitanjem gde može da se nabavi neuniverzalni daljinac za sony tv?
renne Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Jesi li gledao na KP? imaju gomile silnih daljinaca
Sestre Bronte Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 ja sam kupovao daljinski na nbg buvljaku
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 da i ja, al to su oni univerzalni jab ako može neki ®️
Sestre Bronte Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 ne, ja sam kupovao daljiski koji je isti kao moj
Recommended Posts