Аврам Гојић Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) meni bogme nije bila uopste savrsena. poslali mi vodoinstalatera koji mi je tek duuugo po dolasku rekao da zapravo i nije vodoinstalater pa ne moze da radi vece kvarove (a za koj sam te kurac zvao onda), ali to je jos i manji prestup. mnogo je veci taj da su pokusali da mi naplate uslugu koja nije izvrsena, uz reci "ali to bi toliko trajalo da smo radili, znaci kao da jesmo" (naravno, posle kraceg vasudeva momenta, pristao sam da platim samo dolazak i jednu manju intervenciju koju su uradili) i trece majstor je bazdio na rakiju. Edited October 2, 2014 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 au onda zanemarite komentar.. imala si srece sa njima, eto to je...
Блок_64 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 de me nađe, jurila sam svog starog vodoinstalatera da organizuje ekipu za renoviranje kupatila a on sve vreme nedostupan na mob. sinoć saznam da se obesio još u maju И сада хоћеш да ти препоручимо мајстора Шалу на страну,дали ти треба да реновираш купатило па ти треба да кажем мајстор за то или ти треба водоинсталетер.Мислим да би знао кога да ти препоручим.
Valk Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 neću ja, Lezilebović je tražio. Inače sve kršim, rušim jedan zid, pravim novi, zaziđujem jedna vrata, menjam kompletne instalacije i sanitarije, pločice... Daj na pm ako imaš neke pouzdane.
eye of the beholder Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Treba mi preporuka ili kontakt za nekog majstora za šporet! Naime u jednom trenutku proliveno mleko na šporet i deo mleka je završio na neobezbeđenoj utičnici i momentalno je došlo do kratkog spoja i iskakanje osigurača. Zamenjena je utičnica, kabl od šporeta je proveren kao i žice iz zida i tu "nema problema". Međutim i dalje dolazi do kratkog spoja kada se "napravi kontakt" između šporeta i utičnice.
Tale Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Šta znači ovo pod navodnicima? Na kakav to kontakt misliš?
Tale Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Monofazni ili trofazni? Menjao si samo utičnicu ili i šteker? Da li je otvaran šporet da se proveri šteta na toj strani?
eye of the beholder Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) Trofazni. Šteker je menjan Utičnica otvarana i sve je u redu. I sam šporet je otvaran, međutim ne vidi se da nešto nije u redu :( Edited October 9, 2014 by eye of the beholder
Tale Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Vidi, sumnjam na utičnicu ukoliko instalacija u zidu nije prepotopska. Nemam preporuku za majstora.
twisted Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 đine, dobar električar, meni je opravio mašinu za veš i mašinu za sudove. kome treba 0637716060 btw upravo završavam nadstrešnicu na garaži, pa ću podeliti s vama kako su išli radovi u slici i reči :)
yolo Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Treba bi majstor za stare drvene prozore. Radili smo ih pre 9 godina, prilicno sredili tada, nacentrirali, sanirali, restaurirali, ofarbali. Sada je potrebno da se ponovi operacija, da se malo prikrpi drvenarija koja je stradala u ovih 10 godina, da se ponovo dobro nacentriraju i da se na kraju zastite i ofarbaju. Tada mi je to radio jedan ex-junkie koji je bio spor i pedantan kao neku formu samopomoci i za pare naravno. Sada ne znam nikog normalnog :).
Recommended Posts