Jump to content
IGNORED

Na Savi ćuprija

Zmitjkoe

Recommended Posts

Posted
Evo kako će to da izgleda, ako ga ikada naprave:modelradnicka11.jpg
Sta je bre ovo? Jel se neko zajebava? Kakav je ovo nagib kada se ide iz Radnicke ulice ka kruznom toku? koliko stepeni ima taj uspon, 60?
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Idioteque

49

• Аврам Гојић

48

• Frank Pembleton

27

• kud u maglu Simoviću

25

Posted

Ajd da kazem da ima smisla da se most nastavi u ulicu koja ce ici pored pruge, ali mi deluje potpuno nepotrebno da se most spusta tek dva kilometra dalje umesto da ga spuste odmah iza brodogradilista.

Posted
Sta je bre ovo? Jel se neko zajebava? Kakav je ovo nagib kada se ide iz Radnicke ulice ka kruznom toku? koliko stepeni ima taj uspon, 60?
nije to nagib nego krivina, opticka varka je posredi
Posted
nije to nagib nego krivina, opticka varka je posredi
da, ima smisla :D svidja mi se kako to izgleda. al ima da kosta boga oca.
Posted
Ajd da kazem da ima smisla da se most nastavi u ulicu koja ce ici pored pruge, ali mi deluje potpuno nepotrebno da se most spusta tek dva kilometra dalje umesto da ga spuste odmah iza brodogradilista.
Jedna od kritika te nove saobracajnice je to sto ne ide celom duzinom nadzemno nego se bas spusta do tosinog bunara. Naime bolje je da su sve raskrsnice denivelisane sa petljama. Semafori bi samo usporavali saobracaj, posebno kod Jurija Gagarina.
da, ima smisla :D svidja mi se kako to izgleda. al ima da kosta boga oca.
Od sume za izgradnju mosta pola odlazi na petlje sa obe strane reke ;)
Posted
Od sume za izgradnju mosta pola odlazi na petlje sa obe strane reke ;)
Ma samo neka ih naprave sto pre...pa nek' kosta sta kosta...silazak sa Banovog brda i prolazak do Sajma postaje nepodnosljiv...
Posted

na ovom renderu nema nadvoznjaka iz pozeske, koji treba da izadje otprilike gde je sad pruzni prelaz, i kruzni tok je trebalo da bude tu negde, a ne ovoliko blizu radnickoj... bar ja sam takvu ilustraciju video pre par meseci. pitanje je sta je sad aktuelno, i dal je uopste to do kraja reseno...

Posted
Evo kako će to da izgleda, ako ga ikada naprave:modelradnicka11.jpg
Zar nije ova varijanta odabrana?33fdnd4.jpg
Posted
Znaci, ne mogu da verujem da za 200 milki ne mogu da naprave krsteni render.
Posted

^^ pogledaj datum kada je tekst napisan, to su bili nezvanicni modeli petlje, ostalo je manje vise sigurno osim upravo petlje cukarica. Ni dan danas se ne zna kako ce petlja izgledati. Da su izmestili jugopetrol na vreme bilo bi mnogo lakse, ovako projektanti imaju veoma malo prostora da nacrtaju i isplaniraju inace veoma kompleksnu petlju.Najverovatnije ce biti ona sa kruznim tokom, ova sto je ucrtana ima semaforizovanu raskrsnicu ispod mosta sto bi bilo katastrofa sto se guzvi tice...

Posted
gde su ovde šine za trandžu?
Posted

Meni sve ovo do jaja, kako god ispalo, lepo kad se čuka i diže, mnogo volim one megabilding emisije na Diskaveriju, to otprilike dođe ista vrsta loženja, samo što ovde nema dvesta kilometara mora koje premošćava i zauzdava armija komunista-kapitalista, Singapurćana ili koga god. Jedino žalim što kolega Bogdanović nije poživeo da kupi lovorike, više volim no da se kurči ovaj marketing-mašinac...

Posted
gde su ovde šine za trandžu?
Jes', majku mu, nema ni onih belih linija po sredini. :D Ovo nije moja petlja. :(
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Opasno narasla cuprijaimg0093resizem.jpgautor:stormwatchforeverhttp://www.skyscrapercity.com/

Edited by stvaen