LeBron Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja ipak ne stizem veceras.Moram Lanu da vodim na neki deciji rodjendan koji je iskrsao bukvalno jutros u obdanistu.
Filipenko Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 (edited) Nema me večeras. Već davno rekoh da mi u principu termin ne odgovara, a (kao što sam činio) ako budem bio u mogućnosti da dođem ja ću već javiti to blagonevremeno. Edited September 25, 2009 by Filipenko
harper lee Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Flegma iz principa odbija da ikada više glasa, pa vam ovim putem poručuje da dolazi.edit: gde je bre ovaj Petković? Nije valjda da ne izlazi na ulicu zbog pojačanog nasilja nad gej ikonama i aktivistima?Petkovic danas ide u Krusevac da mazne kapitenovu mladu tako da je trenutno u dubokoj ilegali.Za sada nas je sedmorica. Bice nas za viktorije. <_<
harper lee Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Zidan isto reče da dolazi.Dakle, osam. Posrbica takodje rece da ce doci ako bude gusto, a gusto je da guska nakljukanija biti ne moze, sto ce reci da cemo se nekako dovuci do devet. Fali nam minimum jos 1 Petko.
Nemanja Posrbica Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dakle, osam. Posrbica takodje rece da ce doci ako bude gusto, a gusto je da guska nakljukanija biti ne moze, sto ce reci da cemo se nekako dovuci do devet. Fali nam minimum jos 1 Petko.Dolazim sigurno. Bolje mi je od jutros!
harper lee Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dolazim sigurno. Bolje mi je od jutros!Uste malce. Hajde, Filipe, ne budi seka persa, javi nam neblagovremeno da ces nas ipak udostojiti 1 dolaska. :)
Muwan Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Venom je ponovo na drogama, ali možda bi Pervez mogao da naiđe...
Zizou Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dolazim.Ima li ko da nailazi preko Slavije?
harper lee Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Neocekivana ali zasluzena pobeda Zigoljubitelja. Iako je Mrziteljima falio samo 1 igrac iz prve postave (Filipenko) a nama trojica - mladozenja, stari svat i g-din Decji Rodjendan na golu, pametnom i dobro organizovanom igrom smo nadoknadili igracki manjak i zasluzeno pobedili. Dovoljno je reci da smo prvi gol primili u 42. minutu, a do tog trenutka smo vec spremili pet komada. Mladjani Posrbica je jos jednom dokazao da nasa ekipa ne mora da brine za mesto medju stativama a golove smo fino rasporedili na nekoliko strelaca (Zidan i Harper po 2, Preza, Posrbica i Djenka po 1). Velicanstveni golman je, doduse, sam sebi ucerao jedan gol na nacin kojeg se ne bi postideo ni Petar Borota ali to ne umanjuje njegovu zavidnu predstavu na golu. Protivnik, iako veliki favorit pre pocetka, podbacio za sve pare.
Nemanja Posrbica Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Velicanstveni golman je, doduse, sam sebi ucerao jedan gol na nacin kojeg se ne bi postideo ni Petar Borota ali to ne umanjuje njegovu zavidnu predstavu na golu.Moj jedini komentar na ovaj autogol je .Inače, pobeda je izvojevana na rođendan.
LeBron Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 normalno da ste primili tako malo golova kad posrbica nije igrao u odbrani ^_^
Recommended Posts