Nemanja Posrbica Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 me je suspendovao na 1 meč, zbog toga što ga nisam uvrstio u EL fantazy.
harper lee Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ja sam spreman da premijerno iznesem na teren novu "adidas" liniju specijalno napravljenu za forumski tenis fudbal, sezona 2010. Crno vam se pise protivnici.
harper lee Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 E, 'ajde jedite govna malo (ovo je slucajno iza Smorenkovog posta, inace vazi za sve "teoreticare"). Kad smo se odlucivali da uzmemo i ovaj drugi termin svi ste dizali ruke dizali obadve (osim Adasevica i Filipenka koji su odmah posteno rekli da im ne odgovara) a sada ste svi pohrlili da hranite papagaje i zlatne ribice i to smatrajuci da nam ne dugujete bas nikakvo objasnjenje za nedolazak, ne racunajuci bedne pokusaje da se ispadne duhovit. Ako izgubimo termin zbog onih koji se dva ili vise puta bez prijavljenog razloga nisu pojavili u petak a nisu na vreme rekli da im je dva termina mnogo, ti isti mogu komotno da prestanu da se pojavljuju i u utorak.
Venom Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ja trenutno nisam tako u mogucnosti da dolazim redovno. Da jesam, dosao bih prosle dve nedelje.
Rodjeni Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja bih dosao, ako nije velika guzva.Mada sam bez kola danas, ne mrzi me ni autobusom.Ajde prebrojte se, pa ako treba. da uprtim torbiche, pa na bus....
Recommended Posts