Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Ono gore je bila 1 moša, ipak ću doći.

Tvoji saigrači su zanemeli :)

Sve što imaju, reći će vam večeras na terenu :)

Sve ide svojim tokom™.

Od kako sam počeo da branim (negde 35. min, pa do kraja), 1 Clean Sheet, a ljubitelji od 4-6, do 8-6...

Od kako sam počeo da branim (negde 35. min, pa do kraja), 1 Clean Sheet, a ljubitelji od 4-6, do 8-6...
:Hail: Zigoljubiteljski Vilson Caković
kako napreduju pregovori sa korejancima?

Ne znam za Posrbicu, ali nakon debakla Flegma Kafe Uniteda mnogi Zigohulnici planiraju bekstvo u 1 Intjon!Pocepali smo ih k'o Parker ugovor sa Zvezdom...

Samo da javim, da me nema u utorak.Bolestan sam.Kao.Ustvari, rekli su mi da ne dalazim, da dobijemo koju.

Filipenko >>> Tole :lol:

Ne dolazim veceras,imam neke neodlozne obaveze...

Ne dolazim veceras,imam neke neodlozne obaveze...
Ponovo draft? :o
Ponovo draft? :o
draft je tek u oktobru ;)ne smem da otkrivam razloge jer mafija ne prastaFilipenko>>>Tole"prijateljski" su me upozorili da ne dodjem nebili nekako pobedili.

Edited by lebron

Dobro ljudi i meni je zanimljivije da cepam rakijicu na LaTru SkaDa, nego da bez po muke oderem Žigohulnike... Sačuvajmo instituciju Forumskog Fudbala, trećeg poluvremena :)

Dobro ljudi i meni je zanimljivije da cepam rakijicu na LaTru SkaDa, nego da bez po muke oderem Žigohulnike... Sačuvajmo instituciju Forumskog Fudbala, trećeg poluvremena :)
Ttreba javiti Posrbici da je naprasno avanzovao u golmana. :lol: