Jump to content
IGNORED

Frizure

MarlaSinger

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Katikon said:

Boja je odlicna, ne bih nista dirala.

inace, i ja imam istu sliku u telefonu kao onu gore, stoji kao neispunjiva zelja 

Imam folder na telefonu Frizure :D.

Kod mene neke Azijatkinje u solidnom broju, mada su tu i pojedine moje forke sa frizurama kojima planiram da se vratim jednog dana...

• Haha 1
Posted

Pričam danas sa frizerom. Pitam ga ima li kubanaca? 

Kaže pusti ih u k. 

Dolazili su neko vreme, al' više ih nema. Premestili su se na drugo mesto.

Ne možeš da se sporazumeš, samo španski pričaju, a hoće da se svađaju ma beži 🤣

Bolje s rusima nego s njima.

Kaže brate amerikanci najbolji. S njima sve kulturno, da ne veruješ 🤣🤣🤣

Priča se povela zato što je neki rus danas došao i kao ja stigo. Frizer pita ti si za 12? Ovaj kao da da.

Seo lik kod nekog da ga šiša, kaže "sve tri". Uzme frizer da ga šiša na trojku.

Dolazi sledeći lik na vrata i kao e ja stigo. Kad imaš termin? U 12.

Pita onog što je seo da se šiša, bato pa ti nisi imao rezervisano? Ovaj kao ne razume srpski dobro.

I kao aj šišaj sad gotovo.

Ovaj mrtav hladan kaže hoće fejd. 🤣🤣🤣

- Bato reko si trojka.

- Ne, sve tri reko (šta god mu to značilo) 🤣

- Gotovo je sve tri, sledeći put zakaži. Ustaje ovaj i vadi karticu 🤣

- A bre kakva kartica idi do bankomata podigni. Eno tamo bankomat gde se bicikli prodaju (sve mu rukama objašnjava, kao pedalira).

Šokovi 🤣

• Haha 2
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

u rezimu stednje sam, pa sam gledala da sampon (redken ili semi di lino alfaparf) zamijenim povoljnijim i uzela sam novi elseve sa glikolnom kiselinom. totalno je ok, zadovoljna sam - doduse u ostatku tretmana imam olaplex i redken tesku artiljeriju ali svejedno. sad, da li ce kroz par pranja da isusuje, ostaje da vidim.

790 din 200 ml (snizen sa 1000 - racunam da je uvijek negdje snizen) nije bas tipicna cijena za elseve ali je dobra.

btw dok se nisam blajhala mogla sam roze elseve sampon i zuti balzam i vrh, dok sad, eh...

Edited by morgana
  • 2 weeks later...
Posted

Sedim na remontu, ulazim u drugi sat folija i pramenova a tek čekam ispiranje, preliv, šišanje i feniranje. Obesiću se.

• +1 3
Posted
12 minutes ago, Valkyrie said:

Obesiću se.

Izmazaćeš omču, nemoj

• Haha 1
Posted
14 minutes ago, Valkyrie said:

Sedim na remontu, ulazim u drugi sat folija i pramenova a tek čekam ispiranje, preliv, šišanje i feniranje. Obesiću se.

Ma uzivaj. Citaj nesto.

• Tužno 1
Posted
On 23. 4. 2024. at 14:17, morgana said:

u rezimu stednje sam, pa sam gledala da sampon (redken ili semi di lino alfaparf) zamijenim povoljnijim i uzela sam novi elseve sa glikolnom kiselinom. totalno je ok, zadovoljna sam - doduse u ostatku tretmana imam olaplex i redken tesku artiljeriju ali svejedno. sad, da li ce kroz par pranja da isusuje, ostaje da vidim.

790 din 200 ml (snizen sa 1000 - racunam da je uvijek negdje snizen) nije bas tipicna cijena za elseve ali je dobra.

btw dok se nisam blajhala mogla sam roze elseve sampon i zuti balzam i vrh, dok sad, eh...

Ja sam zbog tog rezima stednje kupila neke no name sampone i kondicionere, i sad se lecim od cesanja glave.

a da me pitas sto sam to radila ne znam ni sama, nego ostalo naviknuto na sampone od 1 evro iz vremena zivota u EU, pa kad vidim ove sad cene prosto me nerviraju.

A rekla sam sebi od Adrenalon incidenta davne 2009te, samo 3 ista sampona i kondicionera for forever.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Mel said:

samo 3 ista sampona i kondicionera for forever.

Tako i ja naviknem na nešto, a onda mu "poboljšaju" formulu :dry:

• +1 3
Posted (edited)
1 hour ago, Mel said:

Ja sam zbog tog rezima stednje kupila neke no name sampone i kondicionere, i sad se lecim od cesanja glave.

a da me pitas sto sam to radila ne znam ni sama, nego ostalo naviknuto na sampone od 1 evro iz vremena zivota u EU, pa kad vidim ove sad cene prosto me nerviraju.

A rekla sam sebi od Adrenalon incidenta davne 2009te, samo 3 ista sampona i kondicionera for forever.

i ja ali sad pola godine jebiga zbog bolesti nisam mogla da radim, morala sam da predjem na stednu strategiju ali se srecom ispostavilo da je ovaj sampon stvarno dobar u toj mjeri da kako stvari stoje nije ni kompromisno nego sasvim solidno rjesenje

jedino ako dugorocno ne isusi kosu, ne znam. za sad je super.

54 minutes ago, Lena said:

Tako i ja naviknem na nešto, a onda mu "poboljšaju" formulu :dry:

o da. zacudo nikad ne poboljsaju nabolje.

Edited by morgana
  • +1 2
Posted

imam jako dugu kosu, doduše netretiranu* (što će se verovatno u narednom periodu promeniti, jer sede. mada sad su nekako fino raspoređene pa daju dodatni sjaj prirodnoj svetlosmeđoj vlasi), koristila sam sve moguće i šampone regeneratore pakovanja, mislim da sam probala sve što se pojavilo na tržištu, poslednjih 5, 6 godina samo syoss, ne opada, nije suva. meka ali ne paučinasto već svilenkasto, lepo se češlja, da neki fini sjaj, lepo miriše. čak ni regeneratore ne koristim

ovo zvuči kao reklama, ali eto :)

*možda ima li veze i to što je ne sušim fenom, 

• +1 5
  • Wub 1
Posted
8 minutes ago, svashtabezneshto said:

imam jako dugu kosu, doduše netretiranu* (što će se verovatno u narednom periodu promeniti, jer sede. mada sad su nekako fino raspoređene pa daju dodatni sjaj prirodnoj svetlosmeđoj vlasi), koristila sam sve moguće i šampone regeneratore pakovanja, mislim da sam probala sve što se pojavilo na tržištu, poslednjih 5, 6 godina samo syoss, ne opada, nije suva. meka ali ne paučinasto već svilenkasto, lepo se češlja, da neki fini sjaj, lepo miriše. čak ni regeneratore ne koristim

ovo zvuči kao reklama, ali eto :)

*možda ima li veze i to što je ne sušim fenom, 

syoss sampon samo, jel na to mislis?

• +1 1
Posted (edited)

blago tebi @svashtabezneshto :wub:

ja sam prije blajhanja koristila roze elseve i bio mi je vrh, nisam morala ni da se pocesljam, ne pretjerujem, jer je kosa bila meka i svilenkasta, a potpuno ravna. sacekam sat po susenju i slozi se savrseno.

ali sad to ne moze tako, moram hiljadu cuda da istresem na nju. mada, otkad je blajham sa 3% hidrogenom, a ne 6 ili 9%, stvarno je dobra. samo sto je to gornja polovina duzine, dok je ova donja, prema krajevima, slamasta, a meni se ne sisa iznad ramena pa cekam da poraste i saniram da ne izgleda krs.

Edited by morgana
  • +1 1
Posted

da, da, na to. ima ih gomila vrsta (za suvu, za dugu, za oštećenu, za suvu, za masnu, za bojenu, sa kojekakvim dodacima...), prvi koji sam uzela je bio za oštećenu jer mi je bila baš iskrzana kosa, neko vreme njega sad uzmem bilo koji da je na popustu 

• +1 1
Posted

@morgana, jesi probala Bond Repair (Elseve)? Ja imam onaj pre-shampoo i dobar mi je.

• +1 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Lena said:

@morgana, jesi probala Bond Repair (Elseve)? Ja imam onaj pre-shampoo i dobar mi je.

da, to je upravo taj sampon koji imam samo sam bila lijena da odem do kupatila da vidim kako se tacno zove. nije sa glikolnom kao sto sam napisala nego sa limunskom kiselinom, odlican je. cujem da je i pre-shampoo bas super, evo sad i od tebe, ali imam olaplex od ranije pa mi trenutno ne treba. imacu ga na umu kad potrosim zalihe.

Edited by morgana
  • +1 1