Amelija Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 kad sam već lepo naučila šta su ombre i balajaž: kako se zove ono kad je gornja polovina kose u jednoj boji a donja u drugoj? ali polovine nisu u smislu ombre(t)a, vrhovi jedno a gore drugo, nego je sva kosa otprilike iznad ušiju jedne boje, od vrha do korena, a sva kosa ispod toga druge i najbolje se vidi kad je stepenasto ošišana i/ili kad se veže rep
Amelija Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 ama ne bre, ombre može da liči na izrastak, ovo je sasvim druga raspodela boja hm, ako nađem neku sliku staviću (mada ne znam ni kako da je nađem kad ne znam kako se stručno zove :D)
sailorman Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Znam ja na šta misliš. Ne znam kako se to zove al mi je gadno. Pogotovo kad je velik kontrast i kad je donji sloj tamniji.
gagorder Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Sejlotka vredi li Marcelo, sad kad je proslo vremena?
boshoku Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 odličan je marčelo i posle par pranja ["marčelo"!! brate, jebote - ne bih liku koji se tako predstavlja, orah iz ruke uzeo, al kapiram, "frizer"...]
sailorman Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 (edited) @gagorder Vredi. Nosim pustenu kosu posle pola godine konstantnog vezivanja u rep. E, kad sam vec ovde; sedim u stolici kod moje NS frizerke, dosla sam da izvucem par pramenova inspirisana onom pricom ombre-balajaz od pre par dana. Volela bih da probam i pramenove kod Marcela, ali trenutno nisam u mogucnosti. Edited September 27, 2014 by sailorman
boshoku Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 sedim u stolici sedim na stolici (naspram - u fotelji), osim ako se nisi ukenjala pa sediš u tome marčelo zabija
ToniAdams Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 odličan je marčelo i posle par pranja ["marčelo"!! brate, jebote - ne bih liku koji se tako predstavlja, orah iz ruke uzeo, al kapiram, "frizer"...] cekaj, stvarno se friziras kod zenskog frizera koji se uzto zove marcelo?
slepa živana Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 ["marčelo"!! brate, jebote - ne bih liku koji se tako predstavlja, orah iz ruke uzeo, al kapiram, "frizer"...] kad nije imao sreće da se rodi u srbiji pa da se predstavlja kao milorad
ToniAdams Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 cekaj, stvarno se friziras kod zenskog frizera koji se uzto zove marcelo? +1?
sailorman Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Unakazila me frizerka pramenovima. Sad moram da popravljam kod druge. Sto kaze Morgana, kad oces da prodjes jeftino na kraju ispadne skuplje nego da sam odmah otisla kod Marcela.
boshoku Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Sto kaze Morgana, kad oces da prodjes jeftino na kraju ispadne skuplje nego kod Marcela. zen koan
Amelija Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 biće izgleda meni i ombre i balajaž i ono što ne znam šta je, i ko zna šta još u paketu kad mi još malo poraste kosa svake dve-tri nedelje menjam farbu
Recommended Posts